Outback: de locatie
voor jouw event

De Beachclub Outback is de perfecte locatie in Nieuwegein voor jouw besloten evenement, compleet met eigen terras en een spectaculair uitzicht over de Laagravense plas.

Outback

Outback

Bedrijfsfeest, jubileum, verjaardag of gewoon zin om een spetterend feest te geven?

De Beachclub Outback van Down Under heeft alles wat je van een geweldige strandtent mag verwachten! Een ontspannen sfeer, een zandstrand, een fijn terras, eigen bar, meerdere ruimtes en lekkere hapjes en drankjes. En niet te vergeten; spectaculair uitzicht op de watersporters!

De Down Under Outback exclusief voor jouw gezelschap

Welk feestje of evenement je ook wil organiseren, de Beachclub Outback is exclusief af te huren en daarmee uitermate geschikt voor zowel zakelijke als particuliere evenementen. Denk hierbij aan een laidback beachparty met barbecue en cocktails, eigen (winter) foodfestival met allerlei foodstands tot een exclusief diner of feestavond in Ibiza stijl.

Zowel in de zomer als in de winter zijn de mogelijkheden eindeloos. Eten en drinken, muziek en aankleding, alles wordt verzorgd zodat het een feest wordt om nooit te vergeten!

Trouwen aan het water

Wist je dat de outback ook af te huren is als locatie voor jouw bruiloft in de zomer maar ook tijdens de romantische wintermaanden? Zo heb je je ceremonie op het strand, maar wel in het hartje van Nederland.

Locatie Down Under

Down Under is een multifunctionele locatie met een evenemententerrein, strand, beachclubrestaurant, zalen en verschillende watersportactiviteiten. Down Under is perfect gelegen aan de A12 bij Nieuwegein, beschikt over een groot eigen parkeerterrein en heeft alles in huis om een bedrijfsevenement tot een succes te maken!

Van bedrijfsfeest tot jubileum

De outback is een multifunctionele ruimte die naar wens in te richten is. Wil je groots uitpakken tijdens de jaarlijkse borrel of zoek je een locatie voor een feestelijk diner? Met de juiste decoratie en een enthousiast team creëren we voor jou de juiste setting van jouw event. En mocht je nog groter uit willen pakken? Voeg dan de aangrenzende Down Under Beachclub bar als extra ruimte toe, perfect voor ontvangst en voor extra capaciteit!

 • Winter evenement
  Winter evenement

  Winter evenement

  Surfend op je plank staan, het warme water om je heen en je collega’s die je toejuichen vanaf de kant: het kan ook in de winter! De komende maanden is er bij Down Under meer dan genoeg keus aan activiteiten

  Lees meer
 • Voorjaarsevent
  Voorjaarsevent

  Voorjaarsevent

  Down Under is het perfecte decor voor een event in het voorjaar. Alle ingredienten van activiteiten tot eten en drinken zijn in huis om jullie bedrijfsevenement tot in de puntjes te verzorgen.

  Lees meer

LAAT JE ADVISEREN DOOR EEN VAN ONZE COLLEGA’S

Voor meer informatie over het organiseren van een event, feest, festival, vergadering, borrel, bruiloft of iets anders in onze outback kun je opnemen met onze collega’s.

Wil je meer weten over onze outback?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.