Pasen bij Down Under

Vier Pasen met familie en vrienden bij Down Under! Geniet met het hele gezin op 1e paasdag van een heerlijke verzorgde paasbrunch op een toplocatie aan het water. Je wordt ontvangen om 11.00 uur en kunt genieten van een onbeperkte paasbrunch. Op deze dag zal de paashaas ook nog even langskomen bij Down Under en kunnen de kinderen met hem op de foto! 

Let op: bijna alle plekken voor de paasbrunch zijn vol gereserveerd. Down Under is zowel eerste als tweede paasdag geopend voor lunch en diner, je hoeft hiervoor niet te reserveren. Mocht je toch erg geïnteresseerd zijn in de paasbrunch, dan kunnen we je op de wachtlijst zetten.

Aanvang 1e paasdag: 11.00 uur || Prijs p.p. € 29,95 || Kinderen (tot 12 jaar) € 14,95

Klik hier voor de invulling van de paasbrunch.

Op 2e paasdag is Down Under vanaf 12.00 uur geopend voor lunch en diner.
Uiteraard kunnen de kids ook activiteiten doen zoals bodyboarden, bubble voetbal, een potje voetgolf of gaan ze een uitdaging aan in het cablepark!* 

*Aan deze activiteiten zijn kosten verbonden en kunnen i.v.m. de drukte het beste vooraf gereserveerd worden.

Reserveren voor de paasbrunch is helaas niet meer mogelijk. We zijn met Pasen geopend voor inloop, dus kom gezellig langs!


Geniet je tijdens de paasdagen liever van de vertrouwde gerechten van onze menukaart?

Ook dat kan! Ons à la carte restaurant is zowel 1e als 2e paasdag geopend voor lunch en diner. Je hoeft voor de lunch en het diner niet te reserveren. We wensen je fijne paasdagen.