Reserveren restaurant Nieuwegein

Samen houden we Corona onder controle, daarom vragen we je om jouw gegevens achter te laten tijdens een bezoek aan ons.

Wanneer het gewenste tijdstip er niet tussen staat, betekent dit dat er geen beschikbaarheid meer is.


Down Under werkt samen met BookDinners; het eerste sociale restaurantplatform van Nederland. Je kunt hier eenvoudig een reservering maken, ons restaurant opslaan en delen.

Informatie over reserveren bij Down Under in Nieuwegein

Restaurant
Ons restaurant is dagelijks geopend. Onze openingstijden zijn maandag t/m zondag van 10.00 tot 22.00 uur. De keuken is tot 21.00 uur geopend. 

Op dit moment hanteren we een maximum van tien personen per reservering. Gelieve bij de reservering aan te geven wanneer deze voor meer dan twee personen is of het een gezelschap uit een huishouden betreft. Mocht het reserveren niet lukken via onze reserveringsmodule, dan verzoeken we je om per mail contact op te nemen via sales@downunder.nl.

Wanneer het goed weer is, kun je bij ontvangst aangeven of je liever binnen of buiten op het terras wil plaatsnemen. I.v.m. de beperkte plekken adviseren we om tijdig te reserveren. Wanneer je spontaan wil langskomen, kun je bij de entree navraag doen of er tafels beschikbaar zijn in de beachclub of het restaurant.

Een overzicht van de meest gestelde vragen en antwoorden n.a.v. de RIVM-maatregelen hebben we hier voor je verzameld.

Beachclub
Vanaf 1 juni is onze beachclub weer geopend op donderdag t/m zondag. De openingstijden van de beachclub zijn van 10.00 tot 22.00 uur. Het is niet mogelijk om te reserveren voor de beachclub. Iedere vrijdag en zaterdag is er een DJ van 15.00 tot 20.00 uur.

Bij slecht weer is de beachclub niet geopend, je bent dan van harte welkom op ons overdekte terras van het restaurant of binnen in ons restaurant. Wanneer je spontaan langs wil komen, kun je bij de entree navraag doen of er tafels beschikbaar zijn voor de beachclub of het restaurant.

Snackluik
Wanneer het Down Under strand is geopend kun je tussen 12.00 en 19.00 uur ook terecht bij ons snackluik.

Groepen en activiteiten
Wil je een tafel reserveren voor groepen vanaf 10 personen of wil je een activiteit reserveren? Neem dan telefonisch contact met ons op via 030 287 7777. Groepsreserveringen zijn helaas niet mogelijk via dit reserveringssysteem. Een activiteit reserveer je via de pagina van de activiteit door op ‘Boek nu!’ te klikken.

Menukaart
Gedurende de beperkingen n.a.v. het coronavirus hanteren we een aangepaste menukaart. Deze is hier te vinden.

Vriendelijk bedankt en graag tot ziens bij Down Under!

Bekijk onze maatregelen