Reserveren restaurant Nieuwegein

Wij vragen je vriendelijk via dit reserveringssysteem een reservering te maken voor lunch en diner in het restaurant van Down Under. De reservering is direct definitief nadat alles is ingevuld. Wij verzoeken je tijdig te reserveren, dit voorkomt teleurstellingen. Mocht het restaurant toch vol gereserveerd zijn, dan kun je een reservering plaatsen bij één van de andere BHG-restaurants. Klik hier voor de BHG-restaurants.

Groepen en activiteiten
Wil je een tafel reserveren voor groepen vanaf 10 personen of wil je een activiteit reserveren? Neem dan telefonisch contact met ons op via 030 287 7777. Groepsreserveringen zijn helaas niet mogelijk via dit reserveringssysteem. Een activiteit reserveer je via de pagina van de activiteit door op ‘Boek nu!’ te klikken.

Vriendelijk bedankt en graag tot ziens bij Down Under!

Het is momenteel niet mogelijk om online te reserveren. Mail naar sales@downunder.nl of bel 030 287 7777 om telefonisch een reservering te maken.

Om ons systeem te verbeteren is het momenteel helaas niet mogelijk om online te reserveren.

Mail naar sales@downunder.nl of bel 030 287 7777 om telefonisch een reservering te maken.


Down Under werkt samen met BookDinners; het eerste sociale restaurantplatform van Nederland. Je kunt hier eenvoudig een reservering maken, ons restaurant opslaan en delen.