Reserveren restaurant Nieuwegein

Samen houden we Corona onder controle, daarom vragen we je om jouw gegevens achter te laten tijdens een bezoek aan ons.

Wanneer het gewenste tijdstip er niet tussen staat, betekent dit dat er geen beschikbaarheid meer is. Geen bevestigingsmail in de inbox ontvangen? Controleer de spambox.


Down Under werkt samen met BookDinners; het eerste sociale restaurantplatform van Nederland. Je kunt hier eenvoudig een reservering maken, ons restaurant opslaan en delen.

Informatie over reserveren bij Down Under in Nieuwegein

Restaurant
Het restaurant is dagelijks geopend voor lunch, borrel en diner. Onze openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 22.00 uur en in het weekend van 12.00 tot 22.00 uur. De keuken is tot 21.00 uur geopend. Na 21.00 uur mogen wij geen nieuwe gasten toelaten in het restaurant.

Op dit moment hanteren we een maximum van vier personen per reservering. Wanneer je wilt reserveren voor een gezelschap dat uit meer dan vier personen bestaat of mocht online reserveren niet lukken, verzoeken we je per mail contact op te nemen met sales@downunder.nl.

Wij vragen je vriendelijk via ons reserveringssysteem een reservering te maken voor lunch en diner. De reservering is direct definitief nadat alles is ingevuld. Wij verzoeken je tijdig te reserveren, dit voorkomt teleurstellingen. Mocht het restaurant toch vol gereserveerd zijn, dan kun je een reservering plaatsen bij één van de andere BHG-restaurants. Klik hier voor de BHG-restaurants. Wanneer je spontaan wil langskomen, kun je bij de entree navraag doen of er tafels beschikbaar zijn in het restaurant.

Een overzicht van de meest gestelde vragen en antwoorden n.a.v. de RIVM-maatregelen hebben we hier voor je verzameld.

Groepen en activiteiten
Wil je een tafel reserveren voor groepen vanaf 10 personen of wil je een activiteit reserveren? Neem dan telefonisch contact met ons op via 030 287 7777. Groepsreserveringen zijn helaas niet mogelijk via dit reserveringssysteem. Een activiteit reserveer je via de pagina van de activiteit door op ‘Boek nu!’ te klikken.

Menukaart
Gedurende de beperkingen n.a.v. het coronavirus hanteren we een aangepaste menukaart. Deze is hier te vinden.

Vriendelijk bedankt en graag tot ziens bij Down Under!

Bekijk onze maatregelen