Reserveren restaurant Nieuwegein

Meer informatie over reserveren bij Down Under in Nieuwegein

Wij vragen je vriendelijk via dit reserveringssysteem een reservering te maken voor lunch en diner in het restaurant van Down Under. De reservering is direct definitief nadat alles is ingevuld. Wij verzoeken je tijdig te reserveren, dit voorkomt teleurstellingen. Mocht het restaurant toch vol gereserveerd zijn, dan kun je een reservering plaatsen bij één van de andere BHG-restaurants. Klik hier voor de BHG-restaurants.

Paasbrunch
Zondag 12 april is Down Under geopend voor een uitgebreide paasbrunch voor de hele familie. Geniet met elkaar van koude en warme gerechtjes. Op onze paaspagina vind je alle informatie en kun je eenvoudig online reserveren.

Meer informatie over Pasen

Groepen en activiteiten
Wil je een tafel reserveren voor groepen vanaf 10 personen of wil je een activiteit reserveren? Neem dan telefonisch contact met ons op via 030 287 7777. Groepsreserveringen zijn helaas niet mogelijk via dit reserveringssysteem. Een activiteit reserveer je via de pagina van de activiteit door op ‘Boek nu!’ te klikken.

Vriendelijk bedankt en graag tot ziens bij Down Under!


Down Under werkt samen met BookDinners; het eerste sociale restaurantplatform van Nederland. Je kunt hier eenvoudig een reservering maken, ons restaurant opslaan en delen.