Direct online een tafel reserveren

Geweldig restaurant met een compleet aanbod

Geweldig restaurant met een compleet aanbod

Geniet tijdens jouw bezoek aan Down Under van heerlijke à la carte gerechten en uitstekende service.

Vanaf 5 juni hanteren we een maximum van vier personen per tafel

Wanneer je wilt reserveren voor een gezelschap dat uit meer dan vier personen bestaat of mocht online reserveren niet lukken, verzoeken we je per mail contact op te nemen met sales@downunder.nl.

Wij vragen je vriendelijk via ons reserveringssysteem een reservering te maken voor lunch en diner. Iedere reservering heeft een tijdsduur van 2 uur. De reservering is direct definitief nadat alles is ingevuld.

Wij verzoeken je tijdig te reserveren, dit voorkomt teleurstellingen. Down Under is onderdeel van BHG. Mocht het restaurant toch vol gereserveerd zijn, dan kun je een reservering plaatsen bij één van de andere BHG-restaurants. Klik hier voor de BHG-restaurants.

Wanneer je spontaan wil langskomen, kun je bij de entree navraag doen of er tafels beschikbaar zijn op het terras of in het restaurant.

Op dit moment zijn er een aantal maatregelen van toepassing. Je bekijkt deze hier.

Handig om te weten

  • Mijn gewenste datum of tijdstip is online niet beschikbaar, kan ik wel reserveren?
    Dit betekent helaas dat er geen plek is binnen jouw gekozen tijd. We ontvangen je graag op een ander moment!
  • Met hoeveel personen kan ik een tafel reserveren?

    Het is mogelijk om een tafel te reserveren met een maximum van twee personen. Wanneer je wilt reserveren voor meerder personen (omdat het een gezamenlijke huishouding betreft dat uit meer personen bestaat of ook voor kinderen tot 12 jaar), verzoeken we je om per mail contact op te nemen sales@downunder.nl.

  • Hoe kan ik een tafel reserveren?

    Reserveren kan online via onze website en per mail via info@downunder.nl. Voor elke reservering wordt een tafel binnen en een tafel op ons terras vrijgehouden. Bij aankomst kun je aangeven waar je wenst plaats te nemen. Doordat we op dit moment alleen gasten op het terras mogen ontvangen, wordt alleen op het terras een tafel vrijgehouden.

  • Hoe gaan jullie om met de 1,5 meter afstand?

    We hebben met looplijnen aangegeven waar je mag lopen. Daarnaast vragen wij je om 1,5 meter afstand aan te houden tot andere gasten en onze medewerkers, ook als je in de wachtrij staat bij de entree. Ons team mag binnen de 1,5 meter aan jouw tafel bestellingen opnemen, uitserveren en afruimen.

  • Aan welke richtlijnen en voorwaarden moet ik mij houden?

    Door de overheid en het RIVM zijn regels opgesteld die wij hanteren op de locatie. Als je de locatie betreedt ga je ermee akkoord dat je jezelf houdt aan deze regels. Naast de basisregels, zoals 1,5 meter afstand en het dragen van een mondkapje binnen zijn dit de belangrijkste regels waar gasten zich aan dienen te houden:

    – Reserveren is verplicht maar kan ook aan de deur.
    – Maximaal 4 personen aan een tafel op 1,5 meter afstand met uitzondering van kinderen tot 12 jaar en grotere huishoudens
    – Er vindt een gezondheidscheck en registratie plaats.
    – Blijf zoveel mogelijk zitten. Verplaats jezelf niet onnodig.
    – Betaal zoveel mogelijk contactloos.
    – De basisregels blijven gelden, zoals 1.5 meter afstand en het dragen van een mondkapje binnen.

    Het complete overzicht van alle geldende voorwaarden vind je hier.

  • Kan ik de menukaart ergens bekijken?

    Jazeker, onze menukaarten zijn hier te vinden.

  • Ik wil een tafel reserveren voor grote groepen en activiteiten

    Wil je een tafel reserveren voor groepen vanaf 10 personen of wil je een activiteit reserveren? Neem dan telefonisch contact met ons op via 030 287 7777. Groepsreserveringen zijn helaas niet mogelijk via het reserveringssysteem.

  • Wanneer is de horeca van Down Under geopend?
  • Is reserveren verplicht?

Openingstijden Horeca

Het restaurant is vanaf 5 juni weer open.

Je bent van harte welkom in ons à la carte restaurant en met mooi weer op het terras. Twee keer per jaar veranderen de openingstijden van de horeca.

Ons hoogseizoen loopt van mei t/m september en het laagseizoen van oktober t/m april. I.v.m. de coronamaatregelen kunnen de openingstijden afwijken.

Openingstijden vanaf 5 juni

  • Maandag t/m vrijdag vanaf 10.00 uur
  • Zaterdag en zondag vanaf 10.00 uur

Openingstijden laagseizoen (oktober t/m april)

  • Van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 22.00 uur
  • Zaterdag en zondag van 12.00 tot 22.00 uur

Telefonisch bereikbaar

  • Dagelijks van 9.00 tot 22.00 uur
  • Op zaterdag en zondag van 12.00 tot 22.00

Reserveer jouw tafel

Van een lunch voor twee tot borrel met vrienden of een groepsdiner. Alles is mogelijk bij Down Under.

Een standaard reservering duurt 2 uur.
Wens je langer een tafel te reserveren, dan is dit vooraf in overleg mogelijk.