Restaurant Nieuwegein

Ons restaurant in Nieuwegein, aan de rand van Utrecht, staat in het teken van heerlijk eten, gastvrijheid en een sfeervolle ambiance. Tijdens een borrel, lunch of diner in ons restaurant kun je genieten van een spectaculair uitzicht over de Laagravense plas.

Restaurant Down Under

Ravensewetering 1
3439 ZZ Nieuwegein
Telefoon: 030 287 7777
E-mail: info@downunder.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: vanaf 10.00 uur
Zaterdag en zondag: vanaf 12.00 uur

Direct reserveren
 

Lunchen en dineren in restaurant Nieuwegein

In het restaurant van Down Under kun je tijdens de lunch of tijdens het diner genieten van typische Australische én Nederlandse gerechten. Ga bijvoorbeeld voor de Sydney saté of de ossenhaas van Hollands weiderund. Bekijk onze lunch- of dinerkaart en kies je favoriete gerecht uit. Het team van Down Under serveert de lunch vanaf 12.00 uur. Gerechten van de dinerkaart kun je vanaf 17.00 uur bestellen.

 

Perfect voor zakelijke meetings

Ook voor zakelijke ontmoetingen kun je bij ons restaurant in Nieuwegein terecht. Het restaurant is eenvoudig te bereiken via de A12 en ligt aan de rand van Utrecht. Daarnaast hebben wij ruime én gratis parkeergelegenheid, verschillende vergaderzalen, een beachclub voor evenementen en borrels, een serre voor groepen tot 60 personen, gratis WiFi en een uitgebreide lunch- en dinerkaart.

 

Nieuw: de Down Under cadeaukaart

Klik hier om de cadeaukaart te bestellen.

Kom borrelen in ons restaurant

Uiteraard kun je in ons restaurant ook langskomen voor een borrel. Geniet van een lekker wijntje, een ijskoud biertje en een lekkere snack van onze borrelkaart.

Terras 

Ons terras is bij mooi weer zowel doordeweeks als in het weekend geopend. In de zomerperiode kun je doordeweeks een plekje reserveren op het terras. In het weekend is dit zomers (juni t/m september) alleen mogelijk voor groepen vanaf zes personen. 

Restaurant Down Under Nieuwegein Interieur restaurant NieuwegeinRestaurant Down Under binnen

 

Restaurant Nieuwegein: ook voor grote groepen

Voor grote groepen stellen wij graag – op basis van jouw wensen – een speciaal menu voor je samen. Tevens is het mogelijk om een keuze te maken uit één van onze heerlijke buffetten. Neem een kijkje in ons inspiratieboek voor de mogelijkheden. Helaas is het niet mogelijk om voor groepen met meer dan tien personen via de website te reserveren. We willen je dan ook vragen om telefonisch te reserveren via 030 287 7777.

Direct reserveren             030 287 7777

 

Vrolijke viervoeters

Honden zijn alleen toegestaan op het buitenterras van het restaurant. Helaas zijn honden niet toegestaan in ons restaurant, in de beachclub of op het terras van de beachclub, uitgezonderd hulp- of blindengeleidehonden.

 

Plattegrond Down Under Nieuwegein

Brunch voor thuis bestellen