Restaurant Nieuwegein lunch & diner

Lunchen & dineren

Het restaurant van Down Under in Nieuwegein is een populaire locatie voor een (zakelijke) lunch en/of diner. Wij bieden een uitgebreide menukaart met gerechten variërend van een goede uitsmijter tot een ‘Down Under Burger’, heerlijke salades of vlees,- en visgerechten. Bij mooi weer is het uiteraard mogelijk om te eten of gezellig te borrelen op het terras. Het team van Down Under serveert de lunch vanaf 12.00 uur. Gerechten van de dinerkaart kun je vanaf 17.00 uur bestellen.

Van juni t/m september is het in het weekend alleen mogelijk om een tafel te reserveren voor groepen groter vanaf 6 personen. De rest van het jaar kun je ook voor groepen kleiner dan 6 personen reserveren. Wil je een lunch of diner boeken voor een groter gezelschap, of als afsluiting van een vergadering? Bekijk dan ons foodboek voor de mogelijkheden.

Direct reserveren

Exclusief op zaterdagavond: Steak Night!

Voor de flinke eters en liefhebbers van een super steak serveren wij elke zaterdagavond een biefstuk van maar liefst 200 gram met huisgemaakte frites, salade en echte vleessaus voor slechts € 18,50 euro per persoon. Reserveer nu een tafel.

 

Nieuw op zondag: Rib Night!

Voor liefhebbers van spareribs serveren wij elke zondagavond 500 gram gemarineerde spareribs met huisgemaakte frites, salade en saus voor slechts € 18,50 per persoon… Om je vingers bij af te likken! Reserveer nu een tafel.