Leer schermen in Utrecht

Ben jij de Zorro van jouw groep? Ga aan de slag met een professional tijdens deze actieve workshop en leer alle ins en outs van de schermsport.

Ga jij het duel aan?

Tijdens de workshop schermen begin je met een korte geschiedenis over de schermsport. De verschillende disciplines komen aan bod en de basispassen worden uitgebreid behandeld. Als het voetenwerk onder de knie is krijgt iedere deelnemer een sabel, handschoen, masker en vest. Vervolgens worden een aantal aanvallen geleerd en aansluitend de weringen (verdedigingstechnieken). Daarna is het tijd voor een echt duel!

Heb je trek gekregen in meer?

In het restaurant van Down Under kun je met de hele groep na afloop van de workshop gezellig de middag voortzetten. Geniet van een heerlijk driegangendiner of ga door op de zoete toer en kies voor een van onze gebakjes!

Originele teambuildingsactiviteit

Deze workshop is een goede toevoeging aan een vrijgezellendag, bedrijfsuitje, teambuildingsdag of andere activiteit. Vraag onze collega’s naar de mogelijkheden.

 • Vergaderen
  Vergaderen

  Vergaderen

  Down Under beschikt over drie vergaderruimtes in Nieuwegein, variërend in grootte en met zicht over het water. Uitermate geschikt voor als je buiten de deur wil overleggen en vergaderen.

  Lees meer
 • Teambuilding
  Teambuilding

  Teambuilding

  Organiseer een dag in het teken van teambuilding op onze toplocatie in Nieuwegein! Ga 4×4 rijden of op expeditie met collega’s.

  Lees meer
 • Bedrijfsuitje
  Bedrijfsuitje

  Bedrijfsuitje

  Organiseer een bedrijfsuitje op onze toplocatie in Nieuwegein! Ga 4×4 rijden met collega’s, volg een van onze workshops, stap op de waterski’s en sluit de dag af in de beachclub outback.

  Lees meer

LAAT JE ADVISEREN DOOR EEN VAN ONZE COLLEGA’S

Plan jouw schermworkshop

Maak hieronder jouw reservering of stel jouw vraag.