Serre: de besloten ruimte voor groepen tot 60 personen

Down Under beschikt sinds 2017 over deze besloten ruimte en is uitermate geschikt voor private dining en besloten borrels. Naast de Beachclub en de Outback is er nu een intiemere ruimte beschikbaar voor ‘kleinere’ gezelschappen. Een vergadersessie afsluiten met een groepsdiner? Dat kan uitstekend in de Serre!

De Serre is exclusief af te huren en daarmee perfect voor (besloten) groepen tot 60 personen. Deze ruimte biedt ook privacy, doordat deze volledig af te sluiten is. De Serre heeft een aangrenzend terras met prachtig uitzicht op de Laagravense Plas. Zowel in de zomer als in de winter is het een heerlijke ruimte om samen te komen.

Voor groepen stellen wij graag – op basis van jouw wensen – een speciaal menu voor je samen. Tevens is het mogelijk om een keuze te maken uit één van onze heerlijke buffetten. Neem een kijkje in ons inspiratieboek voor de mogelijkheden. Ben je met een klein gezelschap tot 10 personen? Dan kun verwelkomen we jullie graag in ons restaurant.

Meer informatie over de Serre van Down Under?

Voor meer informatie over een borrel, diner of buffet in onze Serre kun je altijd bellen met het telefoonnummer 030 287 7777. Vul onderstaand contactformulier in of kijk in één van onze brochures.

 

Brunch voor thuis bestellen