Serre: de besloten ruimte voor groepen tot 60 personen

De Serre heeft een aangrenzend terras met prachtig uitzicht op de Laagravense Plas. Zowel in de zomer als in de winter is het een heerlijke ruimte om samen te komen.

Down Under beschikt sinds 2017 over deze besloten ruimte en is uitermate geschikt voor private dining en besloten borrels.

Deze ruimte biedt ook privacy, doordat deze volledig af te sluiten is.

Naast de Beachclub en de Outback is er nu een intiemere ruimte beschikbaar voor ‘kleinere’ gezelschappen. Een vergadersessie afsluiten met een groepsdiner? Dat kan uitstekend in de Serre!

De Serre heeft een aangrenzend terras met prachtig uitzicht op de Laagravense Plas. Zowel in de zomer als in de winter is het een heerlijke ruimte om samen te komen.

Voor groepen stellen wij graag – op basis van jouw wensen – een speciaal menu voor je samen.

Tevens is het mogelijk om een keuze te maken uit één van onze heerlijke buffetten. Neem een kijkje in onze foodboeken voor de mogelijkheden.

Locatie Down Under

Down Under is een multifunctionele locatie met een evenemententerrein, strand, beachclubrestaurant, zalen en verschillende watersportactiviteiten. Down Under is perfect gelegen aan de A12 bij Nieuwegein, beschikt over een groot eigen parkeerterrein en heeft alles in huis om een bedrijfsevenement tot een succes te maken!

Geschikt voor groepen
tot 60 personen

Ben je met een klein gezelschap tot 10 personen? Dan kun verwelkomen we jullie graag in ons restaurant. Tot 60 personen stellen we de Serre tot jullie beschikking En mocht je nog groter uit willen pakken, dan kunnen we de Down Under Beachclub bar en outback reserveren ruimte voor jullie bezoek aan Down Under.

 • Restaurant
  Restaurant

  Restaurant

  Het restaurant van beachclub Down Under is een prachtige locatie aan het water, een heerlijke plek voor een lunch of diner aan de rand van Utrecht.

  Lees meer
 • Terras
  Terras

  Terras

  Op ons terras waan je je in vakantiesferen. Ons ruime terras is in 2018 op de 5e plaats geëindigd in de Terras Top 100; de jaarlijkse verkiezing van Misset Horeca.

  Lees meer

LAAT JE ADVISEREN DOOR EEN VAN ONZE COLLEGA’S

Voor meer informatie over het organiseren van een event, feest, festival, vergadering, borrel, bruiloft of iets anders in onze outback kun je opnemen met onze collega’s.

Wil je meer weten over onze Serre en de beschikbaarheid?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.