DU springkussenfestival

Een uitje voor het hele gezin!

Down Under wordt op 9 juli omgetoverd tot een uniek & zomers paradijs! Naast springen, klimmen en klauteren kunnen de kids ook samen met papa en mama genieten van allerlei outdoor activiteiten; ga de strijd aan tijdens het Gladiatorenspel of vorm een team en zorg dat jij met jouw team als eerst scoort tijdens het Levend tafelvoetbal!

Koop hier je tickets

Informatie Springkussen Festival

Datum: 9 juli 2017
Tijd: 12.00 – 19.00 uur
Locatie: Down Under
Adres: Ravensewetering 1, 3439 ZZ Nieuwegein
Parkeren: gratis
Contact: info@downunder.nl

 

Springkussens


Begin de zomervakantie goed met het Springkussen Festival bij Down Under. Nodig je broers, zussen, familie, vrienden of buren uit voor het gezelligste Springkussen Festival van Midden-Nederland. Er zijn vele verschillende springkussens, waaronder de Bungeerun, Stormbaan en de Reuze glijbaan.

Kids & fun


Alle kinderen tussen 2 tot en met 14 jaar kunnen zich helemaal uitleven op allerlei verschillende springkussens. Rennen, Springen en Vliegen; niks is te gek! Stormbanen en luchtkussens maar ook rodeostieren en elektrische kinderkarts zorgen voor een dag om nooit meer te vergeten.

Ouders & fun


Uiteraard wordt er ook aan de ouders en/of begeleiders gedacht en zijn er diverse activiteiten die in groepsverband, door zowel jong als oud, uitgevoerd kunnen worden. Ga de strijd aan tijdens het Gladiatorenspel of vorm een team en zorg dat jij met jouw team als eerst scoort tijdens het Levend tafelvoetbal!

Eten & drinken


Op het Springkussen Festival zijn verschillende hoekjes en terrassen aanwezig om lekker te zitten en te loungen. Dankzij de horecavoorzieningen kan je terecht voor een verse kop koffie, een verfrissend drankje of een lekkere lunch. Uiteraard ontbreekt het niet aan ranja, popcorn of ijsjes voor de kinderen.


 
DU springkussenfestival

 

Ticketinformatie

Verzeker jezelf van entree voor het Springkussen Festival en koop online een early-bird ticket vanaf € 5,50 p.p. Zo hoef je niet meer te wachten in de rij voor de kassa.
Klik hier voor tickets

 

Groepen

Wil je graag een kinderfeestje, familiefeest of schoolafsluiting op het Springkussen Festival vieren? Dat kan! Voor groepen vanaf 20 personen maken wij graag een speciaal arrangement. Neem contact met ons op via marcel@downunder.nl.

 

Lekker weer ☀

Het wordt 9 juli heerlijk springweer! We kunnen dus volop springen, klimmen en klauteren en de zomervakantie goed inluiden. Tip: Koop je kaartje van te voren, deze geeft ook toegang tot het strandbad. Vergeet je zwemkleding dus niet! 

 

Entertainment


Geen feest zonder muziek! Heerlijke loungemuziek wordt afgewisseld met danspret. Kids kunnen zich laten schminken en er is nog veel meer…

Strand


Op deze feestelijke dag is het gebruik van het strandbad inbegrepen. Zorg voor badkleding & een handdoek en neem een verfrissende plons!

Leeftijd


Het evenement is bedoeld voor kinderen van 2 tot en met 14 jaar, onder begeleiding van iemand die 18 jaar of ouder is. Speciaal voor de kleinsten is er een kinderhoek.

Parkeren


Het Springkussen Festival beschikt over voldoende parkeergelegenheid, helemaal gratis! Navigeer naar Ravensewetering 1, Nieuwegein.

 

Locatie Down Under


Het Springkussen Festival wordt georganiseerd op het terrein van Down Under, Ravensewetering 1, 3439 ZZ Nieuwegein. Down Under in Nieuwegein (Utrecht) is een unieke locatie voor watersport, recreatie en horeca! Van een geweldig wakepark tot een indoor wavesurfer, strand, restaurant en beachclub; Down Under is the place to be.

 

Op de hoogte blijven?

Vul je naam en mailadres in en je wordt op de hoogte gebracht!


 
DU springkussenfestival
 

Veelgestelde vragen

Waar is het Springkussen Festival?
Het Springkussen Festival vindt plaats bij Down Under in Nieuwegein. Klik hier voor een routebeschrijving.

Voor wie is het Springkussen Festival?
Het festival is het meest geschikt voor kinderen van 2 t/m 14 jaar. Jongere en oudere kinderen zijn uiteraard ook welkom. Voor ouders en begeleiders zijn er ook leuke activiteiten!

Wat kost het Springkussen Festival?
Toegangskaarten voor het Springkussen Festival zijn er al vanaf 5,50 p.p. (2 t/m 7 jaar). Oudere kinderen t/m 14 jaar betalen 9,50 en omdat er ook genoeg leuke dingen voor ouders/begeleiders te doen zijn, kost een kaartje voor begeleiders ook 9,50 p.p.

Kan ik ook mijn kinderfeestje op het Springkussen Festival vieren?
Ja zeker, dat vinden we leuk! We hebben speciale arrangementen voor kidsparty’s, stuur je vraag naar info@downunder.nl

Kan ik ook pinnen?
Jazeker!

Mag ik eigen eten en drinken meenemen?
Het is niet toegestaan zelf eten en drinken mee te nemen. Wij zorgen voor voldoende barretjes en standjes waar je eten en drinken kunt kopen.

Mijn kind is 1 jaar. Moet ik ook voor hem/haar betalen?
Pas voor kinderen vanaf 2 jaar hoef je te betalen.

Is er begeleiding aanwezig bij de springkussens?
Ons team met enthousiaste begeleiding is de gehele dag aanwezig om alles in goede banen te leiden. Voor de veiligheid vragen wij om als ouder of begeleider aanwezig te blijven op het festival.

Wat is er allemaal voor ouders te doen?
Ook voor ouders zijn er genoeg leuke activiteiten activiteiten die in groepsverband uitgevoerd kunnen worden. Bij de beachclub kun je terecht voor een vers kopje koffie of een lekkere borrel, ook is het snackluik open en daarnaast zijn er nog leuke kraampjes met iets te snoepen en diverse lunchmogelijkheden.

Is het strandbad open?
Het strandbad is de gehele dag geopend. Zorg voor badkleding & een handdoek en neem een verfrissende plons!

Zijn kinderen ook zonder begeleiding of ouders welkom?
Helaas zijn kinderen niet zonder begeleiding welkom. We vinden het belangrijk dat kinderen met begeleiding naar het Springkussen Festival komen.

Mag ik mijn huisdier of hond meenemen?
Dieren zijn leuk, maar helaas niet toegestaan tijdens het Springkussen Festival.

Huisregels & overige informatie

 • Ons team met enthousiaste begeleiding is de gehele dag aanwezig om alles in goede banen te leiden. Maar voor de veiligheid vragen wij om als ouder of begeleider aanwezig te blijven op het festival.
 • Het betreden van de springkussens is geheel op eigen risico
 • De springkussens mogen alleen betreden worden zonder schoenen en met sokken
 • Aanwijzingen van het personeel dienen ten alle tijden opgevolgd te worden
 • Dieren zijn leuk, maar helaas niet toegestaan tijdens het Springkussen Festival
 • Het is niet toegestaan zelf eten en drinken mee te nemen
 • Down Under stelt zich niet aansprakelijk voor materiële en/of immateriële schade van een bezoeker, in welke vorm dan ook.
 • Het commercieel of professioneel gebruiken van foto’s of video’s is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de organisatie.
 • Bij het betreden van het terrein van Down Under geef je toestemming om tijdens het festival gemaakte foto’s en/of video’s te gebruiken voor publicatie- en promotiedoeleinden van onze volgende events; gegevens deelt de organisatie niet met commerciële partijen.
 • Slechtweer scenario: Bij slecht weer wordt het Springkussen Festival verplaatst naar 20 augustus 2017. Dit zal in de week voorafgaand aan het Springkussen Festival worden gecommuniceerd op de website.
 • Heb je ideeën, opmerkingen of klachten? Mail ons!
   
   

  Social Media

  Wij vinden social media leuk! Jij ook? Volg het Springkussen Festival op Facebook en laat je vrienden weten dat je aanwezig bent op het Springkussen Festival! Zet jezelf op aanwezig in het facebookevenement en blijf op de hoogte.

 

 

Bekijk onze maatregelen