vergaderen down under

Een sterke combinatie: stijlvol vergaderen en een ontspannen activiteit

Na een meeting met collega’s of een zakelijke bijeenkomst kun je bij Down Under ontspannen, werken aan de onderlinge teamspirit of even lekker stoom afblazen met onze watersportactiviteiten.

 • Unieke combinatie van vergaderingen en activiteiten
 • 8 uurs actief-vergaderarrangement vanaf € 85,-
 • Keuze uit zes verschillende activiteiten
 • Arrangement is inclusief lunch

Boek een actief-vergaderarrangement

030 287 7777

 

Combineer vergaderen en ontspanning

Met het 8 uurs actief-vergaderarrangement combineer je het beste van Down Under: een prachtige locatie voor vergaderingen en outdoor activiteiten met professionele begeleiding.

 

Programma actief- vergaderarrangement

Wanneer er gebruik wordt gemaakt van het actief- vergaderarrangement kun je twee dagdelen gebruikmaken van onze vergaderlocatie. Het actief-vergaderarrangement is inclusief:

 • Twee dagdelen zaalhuur
 • Beamer, scherm en flip-over
 • Zoete lekkernij bij de ontvangst
 • Vergadermintjes
 • Blocnotes en pennen
 • Lunchmenu bestaande uit: soep van de dag, belegde taartbroden, Utrechtse kalfsragoutkroket en handfruit
 • Onbeperkt koffie, thee en mineraalwaters
 • Activiteit naar keuze

Aansluitend aan de vergadering starten jullie met de activiteit. De activiteit duurt één uur. Deze tijd is exclusief de instructie en het omkleden. Er kan een keuze worden gemaakt uit de volgende activiteiten:

 

Voetgolf

Voetgolf is een toegankelijke combinatie van voetbal en golf. Het team dat de bal met zo min mogelijk schoten in de hole weet te schieten, is de winnaar. Het terrein heeft flink wat heuvels en bestaat uit negen holes en een bonushole inclusief obstakels.

 

 

 

Bubble voetbal

Beleef gegarandeerd een hilarische break met collega’s! Gehuld in een enorme plastic bal ga je de strijd met elkaar aan. Heen en weer botsen levert absoluut lachwekkende taferelen op. Stuiter over het veld, bots, duw en bump tegen elkaar aan met een opblaaspak als stootkussen én probeer te scoren!

 

 

 

Beachvolleybal

Of je nu volleybal wilt spelen op het strand of op het grasveld, bij Down Under kan het. Er zijn vier professionele velden en alle benodigde materialen. Dit is een activiteit zonder begeleiding maar mocht dit gewenst zijn dan regelen wij dat!

 

 

 

Bodyboarden

De Sydney zaal is de grootste vergaderzaal van Down Under met een capaciteit van 120 personen.  In een aangename verwarmde ruimte kun je op een kunstmatige golf bodyboarden. Probeer zo lang mogelijk te liggen of te surfen op de golven of oefen trucs.

 

 

 

Waterskiën

Laat je voortrekken door de kabelbaan en bereik een snelheid tot wel 30 km per uur. De baan beschikt over een aantal uitdagende obstakels, speciaal voor de gevorderde waterskiërs. Deze wateractiviteit is te boeken van eind maart t/m eind oktober.

 

 

 

 

Kneeboarden

Tijdens het kneeboarden word je net als bij het waterskiën voortgetrokken door een kabelbaan. Het grote verschil met waterskiën is dat je dichter bij het water zit en het hele lichaam dient te gebruiken om te sturen.De Brisbane zaal is een kleine ruimte maar wel met een groots uitzicht! De zaal heeft openslaande deuren met toegang tot een eigen terras. Deze wateractiviteit is te boeken van eind maart t/m eind oktober.

 

 

 

Neem contact op over het actief-vergaderarrangement

Voor meer informatie betreft het actief-vergaderarrangement kun je bellen naar 030 287 7777. Je kunt ook onderstaand contactformulier invullen voor meer informatie. Wil je meer informatie over vergaderen Nieuwegein? Bekijk dan onze hoofdpagina. 

Brunch voor thuis bestellen