Teambuilding
IN UTRECHT

Wil je teambuilding activiteiten doen? Dan ben je bij Down Under aan het juiste adres. De verschillende programma’s en activiteiten worden uitgevoerd onder begeleiding van professionele instructeurs.

Scheur over het water van ons cablepark

Scheur over het water van ons cablepark

Op het cablepark van Down Under, nabij Utrecht, kun je wakeboarden, kneeboarden, waterskiën en tuben.

SAMENWERKEN STAAT CENTRAAL

Bij onze groepsactiviteiten die in het teken staan van teambuilding staat samenwerking centraal. Doel van deze activiteiten is om onderlinge samenwerking, sociale binding, vertrouwen, groepsdynamiek en efficiëntie te creëren binnen een groep mensen die deelnemen aan de activiteit. Onze locatie in Nieuwegein beschikt over een ruime keuze aan indoor en outdoor activiteiten.

Wil je meerdere activiteiten combineren of heb je specifieke wensen? Neem dan contact op met onze collega’s, zij maken graag een arrangement op maat! Wij bezorgen jou en je collega’s een onvergetelijke dag!

Veelgeboekte teambuilding activiteiten

 • Archery tag
  Archery tag

  Archery tag

  Probeer op je tegenstander en de target van het andere team te schieten, terwijl jij jezelf zo beschut mogelijk opstelt achter obstakels.

  Lees meer
 • 4×4 Terreinrijden
  4×4 Terreinrijden

  4×4 Terreinrijden

  Cross door de modder, voltooi het parcours en houd controle over de Landrover! Ervaar de sensatie van het rijden met een 4×4 offroad wagen op ons unieke terrein.

  Lees meer
 • Expeditie Down Under
  Expeditie Down Under

  Expeditie Down Under

  Wil je elkaar beter leren kennen tijdens sport en spel of is teambuilding een belangrijk onderdeel? Dan ben je bij Down Under aan het juiste adres.

  Lees meer
 • VR Experience
  VR Experience

  VR Experience

  Zet de VR-bril op en stap in een compleet andere wereld! Met de spellen van Down Under combineer je spanning met teambuilding en plezier.

  Lees meer
 • Shooting experience
  Shooting experience

  Shooting experience

  Bij de Shooting Experience maak je kennis met een aantal van de volgende schietactiviteiten: boogschieten, kruisboog schieten, luchtbuks schieten of blaaspijp schieten.

  Lees meer

COMBINEER EEN TEAMBUILDING MET EEN BORREL OF DINER

Een teambuildingsdag is de ideale manier om elkaar, buiten werk om, beter te leren kennen. Of het nu is als break tijdens een vergadering of als onderdeel van een bedrijfsuitje, bij Down Under is er voor ieder wat wils. Door ons grote aanbod van activiteiten en eindeloze mogelijkheden kunnen wij altijd invulling geven aan jouw wensen.

 • Serre
  Serre

  Serre

  De Serre heeft een aangrenzend terras met prachtig uitzicht op de Laagravense Plas. Zowel in de zomer als in de winter is het een heerlijke private room om samen te komen.

  Lees meer
 • Cablepark
  Cablepark

  Cablepark

  Beginner of pro, binnen no time scheur je over het water van ons cablepark in Nieuwegein!

  Lees meer
 • Wavesurfer
  Wavesurfer

  Wavesurfer

  De Wavesurfer is uniek in Nederland. Er zijn maar weinig plekken waar je kunt bodyboarden en indoor surfen. Op de Wavesurfer komt het water met een flinke snelheid omhoog waarop je kunt surfen.

  Lees meer

LAAT JE ADVISEREN DOOR EEN VAN ONZE COLLEGA’S

Plan jouw volgende teambuilding activiteit

Wil je meer informatie over onze teambuilding activiteiten of een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul onderstaand formulier in!