Terras-DU-nieuwegeinGeniet op ons terras in Nieuwegein

Het restaurant van Down Under heeft een prachtig terras met uitzicht over de Laagravenseplas. Ons terras is bij mooi weer, zowel doordeweeks als in het weekend geopend. In de zomerperiode kun je doordeweeks een plekje reserveren op het terras, maar is in het weekend pas mogelijk voor gezelschappen vanaf zes personen.

Natuurlijk kun je ook altijd gezellig binnen komen lopen voor een lekker hapje of drankje in ons restaurant. In de zomermaanden (juli en augustus) kun je ook op dagen boven de 20 graden in de Beachclub terecht voor een lekker drankje, mits de Beachclub en/of Outback is afgehuurd. Wil je zeker weten of de Beachclub open is? Neem dan op de dag zelf contact op via 030 287 7777.

Omdat we het weer niet in de hand hebben heeft last-minute online reserveren niet de voorkeur. Je kunt het beste bij ons binnenlopen of vlak voor vertrek naar Down Under telefonisch contact opnemen via 030 287 7777 om te vragen naar de drukte op ons terras. We hopen op jouw begrip voor het bovenstaande en hopen je snel te verwelkomen!

Direct reserveren             030 287 7777