Geniet op ons terras in Nieuwegein

Het restaurant van Down Under heeft een prachtig terras met uitzicht over de Laagravense plas. Ons terras is bij mooi weer, zowel doordeweeks als in het weekend geopend. In de zomerperiode kun je doordeweeks een plekje reserveren op het terras, maar dat is zomers (juni t/m september) in het weekend pas mogelijk voor gezelschappen vanaf zes personen. Vrolijke viervoeters zijn alleen toegestaan op het buitenterras van het restaurant, uitgezonderd hulp- of blindengeleidehonden.

#5 Terras Top 100 2018
Wij zijn ontzettend trots, want ons ruime terras is in 2018 op de 5e plaats geëindigd in de Terras Top 100; de jaarlijkse verkiezing van Misset Horeca. En daarmee zijn wij direct het beste terras van de provincie Utrecht!
Lees hier het juryrapport.

Natuurlijk kun je ook altijd gezellig binnen komen lopen voor een lekker hapje of drankje in ons restaurant in Nieuwegein. Omdat we het weer niet in de hand hebben heeft last-minute online reserveren niet de voorkeur. Je kunt het beste bij ons binnenlopen of vlak voor vertrek naar Down Under telefonisch contact opnemen via 030 287 7777 om te vragen naar de drukte op ons terras. We hopen op jouw begrip voor het bovenstaande en hopen je snel te verwelkomen bij Down Under in Nieuwegein!

Direct reserveren             030 287 7777