Geniet op ons terras in Nieuwegein

Het restaurant van Down Under heeft een prachtig terras met uitzicht over de Laagravense plas. Ons terras is bij mooi weer, zowel doordeweeks als in het weekend geopend. Als je een plek in het restaurant reserveert houden we met mooi weer ook een plek op het terras voor je vrij. Bij binnenkomst heb je de keuze of je op het terras of in het restaurant plaatst wil nemen. Vrolijke viervoeters zijn alleen toegestaan op het buitenterras van het restaurant, uitgezonderd hulp- of blindengeleidehonden.

Het grootste terras van  de provincie Utrecht

We hebben de afgelopen tijd niet stil gezeten. De hele locatie is opgeknapt en het hele team is superblij dat we weer gasten kunnen ontvangen. Nu het strand en cablepark sinds kort weer geopend zijn en watersporters het water op kunnen, zijn we blij dat ook het restaurant haar deuren wederom mag openen. Voor de beachclub, gelegen direct aan het zandstrand hebben we een groot terras gecreëerd van meer dan een voetbalveld groot. Voldoende ruimte voor iedereen om op anderhalve meter afstand te kunnen genieten van een drankje, een lekkere lunch of iets anders te eten en dat in het zonnetje met uitzicht op de plas en watersporters. Wat wil je nog meer?

#5 Terras Top 100 2018
Wij zijn ontzettend trots, want ons ruime terras is in 2018 op de 5e plaats geëindigd in de Terras Top 100; de jaarlijkse verkiezing van Misset Horeca. En daarmee zijn wij direct het beste terras van de provincie Utrecht!
Lees hier het juryrapport.

Natuurlijk kun je ook altijd gezellig binnen komen lopen voor een lekker hapje of drankje in ons restaurant in Nieuwegein. Omdat we het weer niet in de hand hebben heeft last-minute online reserveren niet de voorkeur. Je kunt het beste bij ons binnenlopen of vlak voor vertrek naar Down Under telefonisch contact opnemen via 030 287 7777 om te vragen naar de drukte op ons terras. We hopen op jouw begrip voor het bovenstaande en hopen je snel te verwelkomen bij Down Under in Nieuwegein!

Direct reserveren             030 287 7777

 

Bekijk onze maatregelen