Het grootste terras
van de provincie Utrecht

Ons ruime terras is in 2018 op de 5e plaats geëindigd in de Terras Top 100; de jaarlijkse verkiezing van Misset Horeca.

Ons terras staat in de Terras Top 100 van Nederland

Ons terras staat in de Terras Top 100 van Nederland

Ons ruime terras is in 2018 op de 5e plaats geëindigd in de Terras Top 100; de jaarlijkse verkiezing van Misset Horeca.

Het restaurant van Down Under heeft een prachtig terras met uitzicht over de Laagravense plas

Ons terras is bij mooi weer, zowel doordeweeks als in het weekend geopend. Als je een plek in het restaurant reserveert houden we met mooi weer ook een plek op het terras voor je vrij. Bij binnenkomst heb je de keuze of je op het terras of in het restaurant plaatst wil nemen. Vrolijke viervoeters zijn alleen toegestaan op het buitenterras van het restaurant, uitgezonderd hulp- of blindengeleidehonden.

Voor de beachclub, gelegen direct aan het water hebben we in de zomer van 2020 een groot terras gecreëerd van meer dan een voetbalveld groot.

Voldoende ruimte voor iedereen om op anderhalve meter afstand te kunnen genieten van een drankje, een lekkere lunch of iets anders te eten en dat in het zonnetje met uitzicht op de plas en watersporters. Wat wil je nog meer?

Uitgebreide menukaart met typische Australische en wisselende gerechten

Het keukenteam laat zich door de seizoenen inspireren, dit resulteert in wisselende menukaarten. Uiteraard ontbreken de echte Down Under klassiekers niet op de kaart. Wat dacht je van de Sydney saté of de Down Under steak? Voor elke eter (liefhebber van steak of juist veggies) hebben we bovendien meer dan genoeg keus.

Breng gerust een bezoek aan Down Under

Natuurlijk kun je ook altijd gezellig binnen lopen voor een lekker hapje of drankje in ons restaurant in Nieuwegein. Omdat we het weer niet in de hand hebben, heeft last-minute online reserveren niet de voorkeur. Je kunt het beste bij ons binnenlopen of vlak voor vertrek naar Down Under telefonisch contact opnemen via 030 287 7777  om te vragen naar de drukte op ons terras. We hopen op jouw begrip en hopen je snel te verwelkomen bij Down Under in Nieuwegein!

Locatie Down Under

Down Under is een multifunctionele locatie met een evenemententerrein, strand, beachclubrestaurant, zalen en verschillende watersportactiviteiten. Down Under is perfect gelegen aan de A12 bij Nieuwegein, beschikt over een groot eigen parkeerterrein en heeft alles in huis om een bedrijfsevenement tot een succes te maken!

LAAT JE ADVISEREN DOOR EEN VAN ONZE COLLEGA’S

Reserveer jouw tafel

Van een lunch voor twee tot borrel met vrienden of een groepsdiner. Alles is mogelijk bij Down Under.

Een standaard reservering duurt 2 uur.
Wens je langer een tafel te reserveren, dan is dit vooraf in overleg mogelijk.