4×4 terreinrijden

4×4 rijden met een echte Landrover midden in Nederland? Bij Down Under ervaar je de sensatie van het rijden met een 4×4 offroad wagen op het unieke 4×4-terrein van Down Under in Nieuwegein/Houten bij Utrecht. Met bruggen, plassen, diepe kuilen, steile hellingen, wip wap en meer biedt ons 4×4-terrein voor iedereen uitdaging en plezier.

Terreinrijden is offroad rijden waarvoor je gezonde spanning en durf nodig hebt. Een krachtige 4×4 Landrover terreinwagen moet je wel weten te gebruiken.

Reserveer nu deze spectaculaire (teambuildings)activiteit!

Vanwege de aanhoudende maatregelen en reeds geplande verbouwing is het momenteel helaas niet mogelijk om deze activiteit te boeken.

9.4 / 10 | 24 waarderingen

4×4 offroad experience

Altijd al eens zo’n grote Landrover willen besturen? Dat kan bij Down Under! Wij hebben een uitdagend parcours ontwikkeld om het 4×4 terreinrijden eens echt te beleven. Deze activiteit is geschikt voor bedrijfsuitjes, teamdagen, vrijgezellendagen of  wanneer je het gewoon eens wilt proberen.

Ervaar hoe het is om met de 4×4 nét over de obstakels te rijden en dwars door de modder heen het parcours met glans te voltooien. Met 4×4 terreinrijden bij Down Under is een brede grijns gegarandeerd! Groot voordeel is dat bij minder mooi weer deze activiteit gewoon door kan gaan!

Handig om te weten:

  • Aantal personen: 10 t/m 18 personen (meer dan 18 personen kan op aanvraag)
  • Duur van de activiteit: 1 uur
  • Prijs: € 52,50 p.p.
  • Rijbewijs noodzakelijk
  • Reserveren: verplicht (minimaal 5 werkdagen voor aanvang)
  • De bestuurder zit goed vast en de instructeurs zorgen voor een veilige uitvoering
  • Zorg voor goede outdoor kleding, hoge, oude schoenen of laarzen en extra kleding om je eventueel na afloop om te kunnen kleden
  • Combinatie met een andere activiteit is mogelijk. Vraag naar de opties


4×4 terreinrijden op maat
Het is mogelijk om de activiteit aan te passen op basis van jouw wensen. Rijd je bijvoorbeeld voor je werk met een 4×4 en wil je de fijne kneepjes van het rijden leren? Of wil je extra teambuildingsactiviteiten toevoegen? Ook daar kunnen we mee helpen en bieden we een op maat gemaakte training voor aan. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

terreinrijden-down-under-3
terreinrijden-down-under-3
Bekijk onze maatregelen