Bodyboarden

Trotseer de golven met je bodyboard! Indoor bodyboarden is een leuke waterattractie voor jonge én beginnende waterratten. De Wavesurfer spuit water met een hoge snelheid tegen een schuin oppervlak. Het resultaat is een golf waarop je kunt bodyboarden. Knielen, liggen óf fantastische tricks oefenen; jij bepaalt! Heb jij de juiste balans voor bodyboarden? Boek dan nu de perfecte activiteit voor een kinderfeestje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of gewoon gezellig met vrienden of familie bij Down Under in Nieuwegein. De (enige) plek in Nederland waar je binnen kunt bodyboarden op de indoor wavesurfer.

Vragen over bodyboarden en wavesurfen bij Down Under? Klik op onderstaande grijze button.

Vanwege de aanhoudende maatregelen en reeds geplande verbouwing is het momenteel helaas niet mogelijk om deze activiteit te boeken.

9.4 / 10 | 24 waarderingen

Bij bodyboarden hoef je niet bang te zijn dat je je bezeert, de Wavesurfer heeft een verende en zachte vloer die de kracht absorbeert. Ook draag je bij bodyboarden een wetsuit dat je ook beschermt. Het water van de baan komt van buiten, uit onze Laagravense plas, en met behulp van heaters verwarmen we de hele ruimte. Hét recept voor flink wat waterpret!

Goed om te weten over bodyboarden:

Vanaf € 18,50 per persoon.
Vanaf 6 personen.
Max. 2 deelnemers tegelijk.
Max. 20 deelnemers per baan.
U kunt bodyboarden op de halve uren (bijv. 12:30, 14:30).
Indoor activiteit

Prijzen:

 Vanaf 8 jaarVanaf 15 jaar
1 uur€ 18,50 p.p.€ 24,50 p.p.
2 uur€ 29,50 p.p.€ 34,50 p.p.

De prijzen voor bodyboarden zijn inclusief instructie, huur van een wetsuit en het gebruik van bodyboards.

Wavesurfer afhuren?
Wil je met een groot gezelschap bodyboarden bij Down Under? U kunt de wavesurfer gedeeltelijk afhuren voor een vrijgezellenfeest, kidsparty, bedrijfsuitje of een andere gelegenheid? Dat kan vanaf € 185,- per uur incl wetsuit. Met je groep exclusief bodyboarden? Dat kan voor € 445,- per uur incl. wetsuit. Neem voor meer informatie telefonisch contact op via 030 287 7777 of per mail via info@downunder.nl.

Boek nu!

 

Liever iets anders doen dan bodyboarden? Bekijk hier alle activiteiten bij Down Under.

Bekijk onze maatregelen