Bodyboarden

Indoor bodyboarden is een leuke waterattractie voor jonge en beginnende waterratten. Met een snelheid tussen de 30 en 70 kilometer per uur wordt er water tegen een schuin oplopend vlak gespoten. Hierdoor ontstaat er een kunstmatige golf waar je heerlijk op kunt bodyboarden. Je kunt ervoor kiezen om op je board te liggen of te knielen. Niet alleen kan je proberen zo lang mogelijk op de golf te zweven, ook kan je coole tricks oefenen.

Down Under in Nieuwegein is de (enige) plek in Nederland waar je binnen kunt bodyboarden op de indoor wavesurfer. De perfecte activiteit tijdens een kinderfeestje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of gewoon gezellig met vrienden of familie.

Vragen over bodyboarden en wavesurfen bij Down Under? Klik op onderstaande grijze button.

9.3 / 10 | 18 waarderingen

Bang om je te bezeren hoef je niet te zijn, de Wavesurfer heeft namelijk een zachte en verende vloer die de kracht absorbeert. Tevens zal je een wetsuit dragen welke ook een beschermende functie heeft. Het water van de baan komt van buiten, uit onze Laagravense Plas, door middel van heaters is de gehele ruimte verwarmd waardoor je aangename waterpret zult ervaren.

Goed om te weten:
– De Wavesurfer gaat open bij minimaal 6 personen.
– Door de breedte van de golf kunnen er twee deelnemers tegelijk van de wavesurfer gebruik maken.
– Er mogen groepen van maximaal 20 deelnemers gebruiken maken van de baan.
– De activiteit is te reserveren op de halve uren (bijv 12:30, 14:30).

Prijzen:

 Vanaf 8 jaarVanaf 15 jaar
1 uur€ 18,50 p.p.€ 24,50 p.p.
2 uur€ 29,50 p.p.€ 34,50 p.p.

De prijzen zijn inclusief instructie, huur van een wetsuit en het gebruik van bodyboards.

Wavesurfer afhuren?
Wil je de Wavesurfer gedeeltelijk afhuren voor een vrijgezellenfeest, kidsparty, bedrijfsuitje of een andere gelegenheid? Dat kan vanaf 185 euro per uur incl wetsuit. De Wavesurfer exclusief voor jouw gezelschap afhuren? Dat kan voor 445 euro per uur incl. wetsuit. Neem voor meer informatie telefonisch contact op via 030 287 7777 of per mail via info@downunder.nl.

 

Liever iets anders doen dan bodyboarden? Bekijk hier alle activiteiten bij Down Under.