Bodyboarden kidsparty

Een leuke waterattractie voor jonge en beginnende waterratten. Met een snelheid van tussen de 30 en 70 kilometer per uur wordt er water tegen een schuin oplopend vlak gespoten. Hierdoor ontstaat er een kunstmatige golf waar je heerlijk op kunt bodyboarden. Je kunt ervoor kiezen om op je board te liggen of te knielen. Niet alleen kan je proberen zo lang mogelijk op de golf te zweven, je kan ook coole tricks oefenen.

Down Under in Nieuwegein is de plek in Nederland waar je binnen kunt bodyboarden op de indoor wavesurfer. De perfecte activiteit voor een kinderfeestje!

Vanwege de aanhoudende maatregelen en reeds geplande verbouwing is het helaas niet mogelijk om tot 15 februari 2021 deze activiteit te boeken.

9.4 / 10 | 24 waarderingen

Je hoeft niet bang te zijn om je te bezeren, de Wavesurfer heeft namelijk een zachte en verende vloer die de kracht absorbeert. Tevens zal je een wetsuit dragen welke ook een beschermende functie heeft. Het water op de baan komt van buiten, uit onze Laagravense plas, door middel van heaters is de gehele ruimte verwarmd waardoor je aangename waterpret zult ervaren. Na afloop van de sportieve activiteit kunnen de kinderen genieten van een Happy Meal bij McDonald’s Nieuwegein Ravenswade.

Het arrangement bestaat uit:
– 1 of 2 uur bodyboarden
– Huur wetsuit
– Huur bodyboard
– Instructie
– Voucher Happy Meal in te leveren bij McDonald’s Nieuwegein Ravenswade
LET OP: i.v.m. de maatregelen omtrent het coronavirus kunnen we deze voucher helaas niet uitgeven

Goed om te weten:
– Dit arrangement is te boeken vanaf 6 kinderen.
– De minimale leeftijd voor deze activiteit is 8 jaar.
– Een zwemdiploma is verplicht.
– De Wavesurfer is te reserveren op de halve uren (bijv: 12:30, 14:30).

Prijzen per persoon:

Tijd8 t/m 14 jaar
1 uur€ 21,00
2 uur€ 32,00

 

Wavesurfer afhuren?
Wil je de Wavesurfer gedeeltelijk afhuren voor een kinderfeestje of een andere gelegenheid? Dat kan vanaf 210 euro per uur incl. wetsuit. De Wavesurfer exclusief voor jouw kinderfeestje? Dat kan voor 375 euro per uur incl. wetsuit. Neem voor meer informatie telefonisch contact op via 030 287 7777 of per mail via info@downunder.nl.

Bekijk onze maatregelen