Disco Bodyboarden kidsparty

Disco Bodyboarden! Elke vrijdag- en zaterdagavond vanaf november is het ‘time to party!’ Want dan kan je bodyboarden en tegelijkertijd genieten van de nieuwste hits en lekkerste muziek. De speciale lichteffecten brengen je helemaal in de disco-stemming. Maak van jouw verjaardag een spetterend feest en kom Disco Bodyboarden! De minimale leeftijd voor Disco Bodyboarden is 8 jaar.

Disco bodyboarden is terug!

In november en december kun je op iedere vrijdag- en zaterdagavond vanaf 17.30 disco bodyboarden. Vergeet niet te reserveren!

Vragen over bodyboarden en wavesurfen bij Down Under? Klik op onderstaande grijze button.

Vanwege de aanhoudende maatregelen en reeds geplande verbouwing is het helaas niet mogelijk om tot 15 februari 2021 deze activiteit te boeken.

9.4 / 10 | 24 waarderingen

Bodyboarden is een leuke waterattractie voor jonge en beginnende waterratten. Met een snelheid van tussen de 30 en 70 kilometer per uur wordt er water tegen een schuin oplopend vlak gespoten. Hierdoor ontstaat er een kunstmatige golf waar je heerlijk op kunt bodyboarden. Je kunt ervoor kiezen om op je board te liggen of te knielen. Niet alleen kan je proberen zo lang mogelijk op de golf te zweven, je kan ook coole tricks oefenen op de beat van de muziek!

Je hoeft niet bang te zijn om je te bezeren, de Wavesurfer heeft namelijk een zachte en verende vloer die de kracht absorbeert. Tevens zal je een wetsuit dragen welke ook een beschermende functie heeft. Het water op de baan komt van buiten, uit onze Laagravense Plas, door middel van heaters is de gehele ruimte verwarmd waardoor je aangename waterpret zult ervaren.

Het arrangement bestaat uit:
– 1 of 2 uur bodyboarden
– Huur bodyboard
– Instructie
– Voucher Happy Meal in te leveren bij McDonald’s Nieuwegein Ravenswade 

LET OP: i.v.m. de maatregelen omtrent het coronavirus kunnen we deze voucher helaas niet uitgeven

Goed om te weten:
– Dit arrangement is inclusief wetsuit.
– Dit arrangement is te boeken vanaf 6 personen.
– De minimale leeftijd voor deze activiteit is 8 jaar.
– Een zwemdiploma is verplicht.
– Deze activiteit is alleen te boeken in de wintermaanden op iedere vrijdag- en zaterdagavond vanaf 11 oktober 2019. 

 

Prijzen per persoon:

Tijd8 t/m 14 jaar
1 uur€ 22,50
2 uur€ 34,50

 


Wavesurfer afhuren?

Wil je de Wavesurfer gedeeltelijk afhuren voor een kinderfeestje of een andere gelegenheid? Dat kan vanaf 225 euro per uur incl. wetsuit. De Wavesurfer exclusief voor jouw kinderfeestje? Dat kan voor 400 euro per uur incl. wetsuit. Neem voor meer informatie telefonisch contact op via 030 287 7777 of per mail via info@downunder.nl.

Brunch voor thuis bestellen