Family Winter Jeep Safari

Deze winter biedt Down Under de kans om met de hele familie te genieten van een winterse Jeep safari. Met maximaal 4 familieleden (per auto) en een gids beleven jullie een off-road safari waarbij je zelf mag rijden.

Down Under heeft een gevarieerd terrein van ruim 40 hectare groot. Op dit terrein vind je diverse kuilen, hoogteverschillen en een off-road parcours waar jullie met een Jeep Wrangler (4 x 4 terreinwagen) kunnen rondrijden.

9.3 / 10 | 18 waarderingen

Op het hoogste punt van Down Under is er een fotomoment om een mooie foto van de familie, met op de achtergrond de Laagravense plas, te maken. Iedereen met een rijbewijs mag tijdens de Jeep Safari achter het stuur kruipen. De kinderen krijgen een onvergetelijke ervaring waar nog lang over wordt nagepraat.

Tijdens de safari rijden we over een grote wip (gemaakt van boomstammen) en over greppels. Voor diegene die dat nog niet eng genoeg vinden gaan we naar een echt off-road parcours met diverse heuvels en kuilen. Onderweg kun je veel bijzondere vogels tegenkomen langs de Laagravense plas en rijden we een stukje door het water. Na ongeveer 1,5 uur safari krijgt de hele familie erwtensoep met brood in het restaurant van Down Under.

Goed om te weten:
– Deze activiteit duurt 1,5
– Family Jeep Safari is een outdoor activiteit
– Deze activiteit is te boeken vanaf 4 personen
– Deze activiteit is in de wintermaanden te boeken (oktober – maart)
– Down Under heeft de beschikking over 2 4×4 terreinwagens dus u kunt ook de buren of vrienden meenemen
– Trek in de winter een warme jas en outdoor schoenen aan

Prijs:
€ 29,50 voor volwassenen
€ 24,50 voor de kinderen