Indoor surfen

Indoor surfen is unieke waterattractie voor jong en oud, beginners en pro’s! De indoor sport groeit dan ook sterk in populariteit in Nederland. Met een snelheid tussen de 30 en 70 kilometer per uur wordt er water tegen een schuin oplopend vlak gespoten. Hierdoor ontstaat er een kunstmatige golf waar je heerlijk op kunt surfen. Niet alleen kan je proberen zo lang mogelijk op de golf te staan, ook kan je coole tricks laten zien! Down Under in Nieuwegein is de (enige) plek in Nederland waar je kunt indoor surfen op de wavesurfer. De perfecte activiteit tijdens een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of gewoon gezellig met vrienden of familie.

Vragen over indoor surfen bij Down Under? Klik op onderstaande grijze button.

Vanwege de aanhoudende maatregelen en reeds geplande verbouwing is het momenteel helaas niet mogelijk om deze activiteit te boeken.

9.4 / 10 | 24 waarderingen

Bang om je te bezeren hoef je niet te zijn, de Wavesurfer heeft namelijk een zachte en verende vloer die de kracht absorbeert. Tevens zal je een wetsuit dragen welke ook een beschermende functie heeft. Bij indoor surfen komt het water van buiten, uit onze Laagravense Plas. Door middel van heaters is de gehele ruimte verwarmd, waardoor je aangename waterpret zult ervaren. Indoor surfen bij Down Under is een feestje!

Goed om te weten over indoor surfen:

Vanaf € 32,50 per persoon
Vanaf 12 jaar indoor surfen.
Ben je jonger? Kom dan bodyboarden op de Wavesurfer!
De Wavesurfer gaat open bij minimaal 6 personen.
Max. 2 deelnemers tegelijk op de Wavesurfer.
Max. 10 deelnemers per groep.
De Wavesurfer is te reserveren op de halve uren (bijv: 12:30, 14:30)
Indoor activiteit

 

Prijs per persoon vanaf 12 jaar:

1 uur indoor surfen€ 32,50
2 uur indoor surfen€ 45,-

De prijzen voor indoor surfen zijn inclusief instructie, huur van een wetsuit en het gebruik van surfboards.

Wavesurfer afhuren?
Met het hele gezelschap exclusief indoor surfen bij Down Under? Dat kan voor € 445,- per uur incl. wetsuit. Neem voor meer informatie telefonisch contact op via 030 287 7777 of per mail via info@downunder.nl.

Boek nu!

 

Liever iets anders doen dan wavesurfen? Bekijk hier alle activiteiten bij Down Under.

Bekijk onze maatregelen