VR experience

Zet de VR-bril op en stap in een compleet andere wereld! Met de spellen van Down Under combineer je spanning met teambuilding en plezier. Ga de uitdaging aan, werk goed samen met jou team en zorg dat je binnen de tijd klaar bent!

De VR experience is ideaal als uitdagende onderbreking tijdens een dag  vergaderen in Down Under. Of maak er een complete dag van door het te combineren met een van onze andere  landactiviteiten.

Vanwege de aanhoudende maatregelen en reeds geplande verbouwing is het helaas niet mogelijk om tot 15 februari 2021 deze activiteit te boeken.

9.4 / 10 | 24 waarderingen

Opties

Moordspel
Een enerverend VR-reality spel waarbij door slim samenwerken een brute moord kan worden opgelost. Is jouw team in staat de juiste aanwijzingen met elkaar te verbinden en maken jullie de virtuele wereld weer een stukje veiliger?

Een raadselachtige moord heeft plaatsgevonden op een vermogend hoteleigenaar. In zijn eigen hotel nota bene. Vragen rijzen op: waarom is hij gedood? Hoe heeft de moord plaatsgevonden? En wie heeft deze brutale moord op zijn of haar geweten? Jouw team kan het oplossen, maar de aanknopingspunten liggen in de virtuele wereld. Een van jullie zet daarom als eerste de VR-bril op en stapt in die virtuele wereld. Kijk goed rond en vertel je tafelgenoten wat je ziet. Er gebeurt daar van alles, maar alleen als er goed wordt samengewerkt en gegevens uit beide werelden aan elkaar worden gekoppeld zal het lukken het mysterie van deze gruwelijke moord op te lossen.

Goed om te weten:

  • Tijdsduur: 1 uur
  • Aantal deelnemers: vanaf 12 t/m 20 personen
  • Kosten: € 22,50 p.p.

 

 

Detective
Dit VR-reality spel is gebaseerd op de populaire Netflix-serie ‘La Casa de Papel’. Onder begeleiding van “el Professor” los je samen met jouw team de meest uiteenlopende en uitdagende raadsels op, zodat je ongezien de Koninklijke Munt kunt verlaten. Door middel van de speciale Oculus Go VR-bril is dit spel onderverdeeld in verschillende virtuele levels. Combineer de aanwijzingen uit de echte wereld met de puzzels uit de virtuele wereld en bundel jullie krachten. Zorg ervoor dat je zoveel mogelijk biljetten uit de beruchte kluis weet te veroveren binnen 90 zenuwslopende minuten. Dit spel is ook te spelen met twee teams tegen elkaar.

Goed om te weten:

  • Tijdsduur: 1,5 uur
  • Aantal deelnemers: vanaf 12 t/m 20 personen
  • Kosten: € 27,50 p.p.

 

Sluit de VR experience af met een feestelijke borrel of smakelijk diner

Om van de VR experience een feestelijke dag te maken die tot in de puntjes is verzorgd, kun je de activiteit afsluiten met een borrel, lunch of diner. Geniet van het heerlijke zonnetje op ons terras, ervaar de aangename sfeer in onze beachclub of huur de serre af voor een besloten gemeenschap.

Neem contact op met Down Under

Wil je meer informatie over de VR experience of het combineren van de VR experience met een wateractiviteit of een andere landactiviteit? Neem vrijblijvend contact op door te bellen naar 030 287 777 of te mailen naar info@downunder.nl.

Bekijk onze maatregelen