Foto WIlfred GeneeIn het jaar waarin het grootste wielerspektakel ter wereld in Utrecht van start gaat, heeft Tour du Jour Down Under uitgekozen als opnamelocatie! De Tour de France-talkshow gaat dit jaar letterlijk on tour en start de tour bij ons in Nieuwegein.

Vanaf vrijdag 3 juli tot en met zondag 26 juli is de talkshow elke avond tussen 20.30 en 21.30 te zien bij RTL 7. Wilfred Genee is wederom de presentator van het live-programma en net als vorig jaar zijn de vaste ‘gezichten’ die aan tafel aanschuiven Michael Boogerd (twaalf Tour deelnames) en de Belgische oud-renner Eddy Planckaert (zeven Tour deelnames).

 

De uitzendingen bij ons op locatie worden op vrijdag 3 juli tot en met zondag 5 juli aan de Laagravense plas in Nieuwegein opgenomen. Onze Tourcamping ligt uniek ten opzichte van het parcours van zowel de eerste als de tweede etappe. Down Under is de enige Nederlandse locatie waar het live-programma van RTL 7 wordt opgenomen. De opnames beloven prachtige beelden op te leveren.

Helaas geen plekken meer beschikbaar!

Het is helaas niet meer mogelijk om de uitzendingen bij te wonen. Toch wat meekrijgen van de Tour du Jour opnames? Neem gerust plaats op ons terras om de live-opnames van afstand te volgen. Reserveer nu alvast een tafeltje.