Tuben

Tuben is een spannende activiteit speciaal voor onze jonge bezoekers. Na een korte introductie waarbij de adrenaline stijgt, mogen de kinderen plaatsnemen in een snelle maar veilige rubberen band. De kinderen kunnen met zijn tweeën plaatsnemen in de band. Nadat de lijn is vastgemaakt gaat het waterspektakel van start! Goed vasthouden, want je kunt met wel 30 km per uur over het water heen zoeven. Als dat geen stoere activiteit is voor een dagje waterplezier of een kinderfeestje! Durf jij het aan?

Vanwege de aanhoudende maatregelen en reeds geplande verbouwing is het momenteel helaas niet mogelijk om deze activiteit te boeken.

9.4 / 10 | 24 waarderingen

Goed om te weten:

Vanaf 18,50 per persoon
Vanaf 6 personen tot maximaal 12 personen te boeken
Geschikt voor leeftijdsgroep van 8 t/m 14 jaar
Duur van 1 uur
Outdoor activiteit

Wat is tuben?

Bij tuben wordt vaak gedacht aan lekker glijden in de sneeuw met stevige rubberen banden. Verrassing! Het kan ook op het water. Onze professionele begeleiders zullen de kinderen volledig begeleiden wanneer zij over het water heen sjezen in een rubberen band geschikt voor twee personen. De activiteit vindt plaats op onze kleine baan. Naast plezier vinden wij veiligheid heel belangrijk. Alle kinderen dienen daarom in het bezit te zijn van een zwemdiploma A. Wilt u graag gaan tuben als stoer kinderfeestje? Vanaf 10 personen is de kleine baan volledig afgehuurd voor de kleine tubers!

Prijzen

Tuben vanaf 6 personen voor 1 uur€ 18,50 per persoon
Tuben vanaf 6 personen voor 2 uur€ 29,50 per persoon

 

Recensies

Pauline Reeks

‘Wat hebben we een leuke dag gehad! Een kinderfeestje om niet snel te vergeten. Tuben is een hele leuke en spannende activiteit voor kinderen. Ik vond het zelf best spannend om met 10 kids die kant op te gaan. Gelukkig was de begeleiding echt super! Dankjewel!’

Marjon van Dees

‘We hebben een heerlijke zondag gehad. Mijn man, schoonmoeder en ik hebben genoten van het plezier dat de kinderen hadden. En we hebben nog zeker een week moeten aanhoren hoe hard ze wel niet over het water vlogen. Hele stoere activiteit! Wij komen zeker terug.’

Kevin Hartman

‘Aanrader als kinderfeestje! De kinderen vonden het tuben geweldig. Wat hebben ze zich stoer gevoeld! De dag afgesloten in het zonnetje met patatjes, frikandellen en ijsjes. Terug in de auto lagen ze allemaal te slapen van de spannende dag. Heel erg bedankt voor alles!’

 

Sluit een spannend dagje tuben af met lekkere hapjes en drankjes

Na een stoere activiteit als tuben zijn de kinderen natuurlijk wel toe aan iets lekkers. Bij Down Under maak je de dag compleet met een heerlijke lunch of diner, van frietjes en frikandellen tot kinderijsjes. Zelf kunt u genieten van een borrel terwijl u uitkijkt op de kinderen die zich uitleven. Neem plaats op ons terras in het zonnetje of laat de kids achteraf bijkomen op een fijne ligstoel in onze beachclub. Ook is het mogelijk onze serre te huren voor een besloten (kinder)feestje.

 

 

 

Neem contact op met Down Under

Wil je meer informatie over de activiteit tuben of ben je benieuwd naar de mogelijkheden om tuben te combineren met een landactiviteit of een andere wateractiviteit? Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 030 287 7777 of mail naar info@downunder.nl.

Bekijk onze maatregelen