Het BBQ-pakket om thuis Vaderdag te vieren

Thuis lekker barbecueën in de tuin of op het balkon

Op zondag 21 juni is het Vaderdag, een mooie gelegenheid om je vader te bedanken voor alles wat hij heeft gedaan of gewoon omdat hij de beste vader is die je maar kunt wensen. En er is één ding dat alle vaders graag doen: gezellig eten met familie en als het even kan barbecueën!

Verras jouw vader daarom op Vaderdag met een compleet verzorgd BBQ-pakket! Gemakkelijk online te bestellen en op Vaderdag af te halen bij Down Under zodat jullie samen kunnen genieten. Proost op alle vaders!

Is je vader een groot fan van de gerechten op onze menukaart of geniet hij juist ontzettend van een mooi uitzicht? Reserveer dan een tafel in ons restaurant!

Ik wil het BBQ-pakket bestellen

Inhoud BBQ-pakket

Onze keukenbrigade heeft een BBQ-pakket samengesteld van verse seizoensingrediënten, typische Down Under gerechten en producten uit eigen streek:

Kangoeroe-spiesje, kalfsribeye, Australisch gemarineerd kipspiesje, baramundi filet, een Utrechtse Meneer Smakers burger, pastasalade, maïskolf, barbecue- en cocktailsaus.

Het BBQ-pakket kost 15,50 p.p. voor volwassenen en 8,95 p.p. voor kinderen.

Het pakket voor de kinderen betreft dezelfde invulling als het volwassenenpakket maar dan met kleinere porties. Wanneer een of meerdere personen allergieën hebben, willen we je verzoeken dit in het opmerkingenveld aan te geven. Het BBQ-pakket is ook als gourmet- of steengrillpakket te bestellen, je kunt jouw voorkeur aangeven in het bestelproces.

Bij te bestellen

Wil je wat lekkers te drinken bij de barbecue?

Kies dan voor onze Australische chardonnay of Australische shiraz voor 12,50 per fles.

Bestellen

Ons BBQ-pakket is te bestellen via het bestelmenu op deze pagina. Bestel vrijdag 19 juni voor 18.00 uur en je kunt het pakket op Vaderdag tussen 15.00 en 16.30 uur afhalen.

Na het doen van uw bestelling ontvang je een bevestiging per mail (controleer ook je spambox). Met deze bevestiging kun je jouw bestelling komen afhalen.

Ik wil het BBQ-pakket bestellen

BBQ-pakket bestellen

Bestel eenvoudig in enkele stappen ons BBQ-pakket.

Het is helaas niet meer mogelijk om het BBQ-pakket voor Vaderdag te bestellen.

Wij wensen iedereen alvast een smakelijke BBQ op Vaderdag!

Handige informatie

  • Bestellen kan tot vrijdag 19 juni, 18.00 uur
  • Afhalen op zondag 21 juni tussen 15.00 uur en 16.30 uur
  • Ravensewetering 1 in Nieuwegein (vlak aan de A27 en A12 bij Utrecht)
  • Prijs: 15,50 p.p.
Bekijk onze maatregelen