Vergaderen Nieuwegein

Vergaderen in een stijlvolle vergaderruimte centraal in Nieuwegein

Down Under beschikt over drie vergaderruimtes in Nieuwegein, variërend in grootte en met zicht over het water. Zo zijn er locaties om te vergaderen voor kleine groepen, maar ook een vergaderruimte voor grote groepen tot 120 personen. De drie vergaderruimtes lenen zich uitstekend voor zakelijke bijeenkomsten. Alle ruimtes zijn voorzien van alle gemakken en visuele hulpmiddelen. Zo beschikken de zalen over airconditioning, telefoon, draadloos internet, koffievoorziening en eigen toiletten. Tevens kunnen wij projectieschermen, flip-overs en andere hulpmiddelen (in overleg) regelen. Laat het vergaderen maar beginnen! 

Benieuwd naar de vergaderlocaties in Nieuwegein? Mail ons op sales@downunder.nl, bel ons op 030 287 7777  of vul onderstaand formulier in.

Wij geven met plezier een vrijblijvende rondleiding!


 

Vergaderruimte aan het water

Down Under beschikt over drie ruimtes die zich uitstekend lenen voor zakelijke bijeenkomsten:

IMG_2232Sydney zaal

De Sydney zaal is de grootste vergaderzaal van Down Under met een capaciteit van 120 personen. De Sydney zaal heeft openslaande deuren die toegang bieden tot een eigen terras. De zaalhuur van de Sydneyzaal bedraagt € 325,00 voor het eerste dagdeel en € 225,00 voor het tweede dagdeel (incl. BTW).

 

 

 

MelbourneMelbourne zaal

De totale capaciteit van deze zaal bedraagt 8 personen. In deze zaal is alleen een carré/blok opstelling mogelijk. Deze zaal heeft geen eigen terras maar uiteraard kan je tijdens een vergaderbreak gebruik maken van een van de andere terrassen. De zaalhuur van de Melbournezaal bedraagt € 130,00 per dagdeel  (incl. BTW). 

 

 

 

IMG_2274Brisbane zaal

De Brisbane zaal is één van de twee kleine vergaderzalen van Down Under. De totale capaciteit bedraagt 10 personen. De Brisbane zaal is een kleine ruimte maar wel met een groots uitzicht! Door de openslaande deuren heb je toegang tot een eigen terras: dat is pas ontspannen vergaderen. De zaalhuur van de Brisbane zaal bedraagt € 175,00 per dagdeel (incl. BTW).

 

 

Vergaderen Nieuwegein gecombineerd met teambuilding 

Na het intensieve vergaderen kan je de dag actief afsluiten bij Down Under. Wij bieden verschillende arrangementen aan voor ontspanning en teambuilding. Dit is ideaal wanneer je eens uniek en stijlvol wil vergaderen.Bepaal zelf welke activiteit je wil doen. Voor zowel jong als oud zijn er volop activiteiten te doen. De bijeenkomst wordt op deze manier op een bijzondere en sportieve manier afgesloten. Wij bieden meer dan 20 activiteiten aan, waardoor er altijd een uitje in ons assortiment zit die bij je past. Naast de diverse outdoor activiteiten is er ook de optie om muziekinstallaties aan te sluiten, een dj en/of band in te huren.

De aankleding van de zalen is tevens ook aanpasbaar. Je kan dit zelf verzorgen, maar graag helpen wij je daarbij met ons stylingsbureau. 

Overigens kunnen wij ook het vervoer regelen. Wij hebben samenwerkingsverbanden met diverse bus verhuur- en taxibedrijven. Indien gewenst kunnen wij deze bedrijven inschakelen.

In onze brochure vind je meer informatie over de verschillende arrangementen en activiteiten.

Indien gewenst verzorgen wij voor het vergaderen een projectiescherm, flip-over en overige vergaderfaciliteiten. Uiteraard kan er een vergaderbreak gehouden worden op een van onze terrassen of de bijeenkomst afsluiten met een watersportactiviteit of een barbecue bij de beachclub. Daarnaast beschikken al onze ruimtes over:

  • Airconditioning;
  • Telefoon;
  • Draadloos internet;
  • Goede verlichting;
  • Een pantry met koffievoorziening;
  • Eigen toiletgroep

 

Plattegrond vergaderruimtes Down Under Nieuwegein

 

Bekijk hier een impressie van een bijeenkomst in de Beachclub Outback:

VOORbeeld-verkiezing 2018 – Voor B.V.

 

Vergaderlocatie in Nieuwegein

Voor een offerte of meer informatie over vergaderen in Nieuwegein, kan je contact opnemen met ons door te bellen naar 030 287 7777.