Vergaderen beachclub

Na een intensieve vergadering kun je lekker komen loungen in onze beachclub. Van diverse drankjes en bittergarnituren tot de lekkerste wijnen en uitgebreide dinermenu’s: in beachclub Down Under serveren wij het allemaal. Om je een beeld te geven van de mogelijkheden van Down Under hebben wij een aantal opties uitgelicht:

Barbecueën na een vergadering

Sluit samen met jouw zakenrelaties of collega’s de vergadering af met een heerlijke barbecue. Wij verzorgen de gehele barbecue: van vlees en vis tot salades en diverse broodsoorten. Indien je een thema aan de barbecue geeft, kleden wij de gehele beachclub  in het bijbehorende thema aan. Naast aankleding kun je hierbij ook denken aan bijpassende muziek, hapjes en drankjes. Wij kunnen tevens het loungegedeelte verplaatsen naar het aangrenzende terras aan het water.

terras-beachclub-1

 

Dit zeggen onze gasten over een barbecue na een vergadering

St. Antonius ziekenhuis

Via deze weg wil ik nogmaals mijn dank uitspreken voor de uitstekende verzorging van onze bijeenkomst op 29 september. Met name wil ik mijn complimenten geven aan Robin, die er voor gezorgd heeft dat het ons aan niets ontbrak. Iedereen was zeer enthousiast over de sfeer, de barbecue en de verzorging. Wij hopen in de toekomst zeker weer gebruik van jullie locatie te mogen maken.’

 

P. Taks

Wij hebben een top dag gehad met uitstekende service. We werden hartelijk ontvangen en de begeleiding gedurende de dag was super. Groot pluspunt was de barbecue en dan vooral de hoeveelheid. Vaak zien we dat het te weinig is, maar bij jullie kon iedereen makkelijk twee keer pakken. Perfect! We hebben een super dag gehad. Nogmaals bedankt voor de hulp.’

Vraag direct een offerte aan   Boek een vergaderarrangement

 

Eindig de vergadering met een exclusief diner

Nadat je met jouw zakenpartners tot een goede deal bent gekomen, is een exclusief diner in onze beachclub aan het water een perfecte afsluiter. Wij bieden een aantal exclusieve driegangenmenu’s aan met bijbehorende wijnarrangementen om het geheel compleet te maken. Ben je met een grote groep zakenpartners? De beachclub is ook af te huren voor jou en je relaties.

down_under_low-4

Moederdag-gerecht

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze bedrijven hadden een exclusief diner na hun vergadering

Politie | Landelijke Eenheid | Dienst Landelijk Operationeel Centrum

‘Wij zijn gisteren bij jullie geweest en ik wilde even laten weten dat iedereen het super naar zijn zin heeft gehad! Vriendelijk en behulpzaam personeel en heerlijk gegeten op een mooie locatie.’

 

Gemeente Utrecht

‘We hebben weer erg lekker gegeten en genoten op het terras. Het zonnetje scheen dat was ook mooi meegenomen. Ik heb via de collega’s leuke reacties gekregen en complimenten over het eten. Dus alleen maar positieve geluiden. Bedankt nog en hopelijk tot volgend jaar!’.

Vraag direct een offerte aan   Boek een vergaderarrangement

 

Maak de vergadering compleet met een bedrijfsfeest

Een derde optie is een afsluitend bedrijfsfeest in de beachclub na de vergadering. Hierbij kun je denken aan een knusse borrel met een koud-warmbuffet of een themafeest waarbij de beachclub wordt omgetoverd in het betreffende thema.

Feest bij Down Under NieuwegeinKeylane BBQ // Down Under Horeca

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze ondernemingen gingen je voor met een bedrijfsfeest na hun vergadering

Livit Orthopedie

‘Voor alle mensen van Down Under: wat zijn jullie een geweldig leuk team! Wij hebben gisteren genoten van het personeelsfeest van Livit Orthopedie. Chapeau voor jullie allemaal. Jullie waren geduldig, hardwerkend en vakkundig. Jullie hebben zeer zeker bijgedragen aan de sfeer dankzij onder andere jullie gevoel voor humor. Kortom: een hele warme douche voor het personeel van Down Under. Hartstikke bedankt!’

Vraag direct een offerte aan   Boek een vergaderarrangement

 

De vernieuwde Beachclub

In 2017 is de Beachclub volledig vernieuwd en gerestyled. De Beachclub is exclusief af te huren voor groepen en besloten partijen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Meer informatie over beachclub Down Under

Voor meer informatie over de mogelijkheden van beachclub Down Under of vergaderen Nieuwegein kun je contact opnemen via 030 287 7777. Het is ook mogelijk om een vraag of verzoek via het onderstaand contactformulier te verzenden.