Voetgolf

Deze geweldige activiteit is een combinatie van voetbal en golf en vindt plaats op de vernieuwde 9 holes baan van Down Under. Je trapt de voetbal vanaf de aftrap richting de vlag die de hole markeert. Het aantal pogingen wordt net als met golf / midgetgolf genoteerd zodat je een onderlinge wedstrijd kunt houden. Voetgolf is een activiteit voor jong en oud en voor mannen én vrouwen. De obstakels op het terrein maken het spel nog uitdagender voor iedereen.

Vanwege de aanhoudende maatregelen en reeds geplande verbouwing is het helaas niet mogelijk om tot 15 februari 2021 deze activiteit te boeken.

9.4 / 10 | 24 waarderingen
 

Handig om te weten:

  • Vanaf €9,50 persoon
  • 2 tot 40 personen
  • Geen minimumleeftijd
  • 1 uur
  • Outdoor activiteit

Wat is voetgolf?

Het lijkt voor de ervaren voetballers onder ons appeltje-eitje: een voetbal in zo min mogelijk schoten in een hole schieten. Surprise! Dat is het niet. Onze voetgolfbaan met maar liefst 9 holes bevindt zich in een heuvelachtig gebied vol met bomen en struiken, waterpartijen en andere obstakels. Bij voetgolf is tactisch schieten vele malen belangrijker dan hard of ver schieten. Zijn jullie opgesplitst in kleine groepjes? Vergeet dan niet om strategisch te kiezen. Uit ervaring weten wij dat vrouwen erg goed zijn in dit ‘mannenspelletje’.

 

Prijzen

Voetgolf vanaf 2 personen€ 14,50 per persoon
Groepstarief vanaf 15 personen€ 11,50 per persoon
Groepstarief vanaf 25 personen€ 9,50 per persoon
  
Borg€ 50,-

 

Recensies

Kees Logtenberg
“Uniek, leuk en uitdagend concept voor mensen die wel én niet kunnen voetballen. De banen zijn afwisselend met veel obstakels waardoor het extra leuk wordt. Daarnaast zijn er naast landactiviteiten ook wateractiviteiten en horeca-activiteiten aanwezig, zodat je je de hele dag kunt vermaken.”
Mariëlle Prins
“Tijdens het uitje was het lachen, gieren en brullen geblazen. Iedereen was bloedje fanatiek wat het natuurlijk extra leuk maakt. Wij vonden de activiteit erg leuk voor jong en oud. Daarnaast was het personeel erg enthousiast en kon ons alles vertellen over de aspecten van de sport.”
Herenvoetbalteam
“Wat is er nu beter dan voetballen met een voetbalteam? Nou voetbalgolf bij Down Under met na afloop een lekker biertje en bitterballen in de beachclub. We hebben verschrikkelijk gelachen en ons perfect gemaakt. Bedankt voor de onwijs goede service en jullie gezelligheid!”
 

 

Maak de landactiviteit helemaal af met een lekkere borrel, heerlijke lunch of smakelijk diner

Willen jij en je vrienden, teamgenoten, collega’s of familieleden er een dag tussenuit? Combineer de landactiviteit dan met een borrel, lunch of een diner bij Down Under. Geniet van een glas wijn of een biertje in het zonnetje op ons terras of kom – wanneer de zon achter de wolken is verdwenen – in onze beachclub relaxen.

 

Neem contact op met Down Under

Wil je meer informatie over de activiteit voetgolf of het combineren van voetgolf met een wateractiviteit of een andere landactiviteit? Neem vrijblijvend contact op door te bellen naar 030 287 7777 of te mailen naar info@downunder.nl.

Brunch voor thuis bestellen