du-foto (1)                                                    Voorjaarsevent bij Down Under

Festivals zijn niet meer weg te denken uit Nederland en België. Down Under in Nieuwegein maakt het nu mogelijk voor bedrijven om hun personeelsdag, relatiebijeenkomst of business event te organiseren in festivalsfeer. Ongedwongen genieten van hapjes en drankjes, een diversiteit aan muziek en/of activiteiten op een toffe locatie aan het water in Midden-Nederland.

Event in festivalsfeer
Waarom kiezen voor een event in festivalsfeer? Festivals zijn populair onder een brede doelgroep; door het diverse aanbod aan muziek, activiteiten en F&B biedt een festival voor een ieder iets wils. Een festival kan voor ieder gewenst concept worden ingevuld; zomers, sportief, met theater of een combinatie hiervan!

In de praktijk
Hoe ziet dit er in realiteit uit? De zon schijnt en de zomerse klanken vullen de lucht. De eerste gasten arriveren op het vrolijk ingerichte festivalterrein van Down Under, een zweefmolen en de gezellige terrassen lonken uitnodigend. Gasten kunnen direct deelnemen aan verschillende activiteiten, van zumba-les tot beachvolleyballen en van waterskiën tot een workshop cocktails shaken. Ook aan kinderen kan worden gedacht met een aanbod bestaande uit voetgolf, bodyboarden, tuben en een groot springkussen. De band en dj zorgen voor een muzikale invulling van de dag!

Festival food = food trucks! 
Vanuit felgekleurde foodtrucks  worden de lekkerste gerechten geserveerd;  van Mexicaanse tortilla’s en hamburgers tot mossel-curry of pomodorisoep. De bediening loopt rond met bellytrays vol puntzakjes frites en uiteraard ontbreekt het dessert niet;  heerlijke cupcakes en een ijscokar met vers schepijs.

Locatie Down Under
Down Under is een multifunctionele locatie met een evenemententerrein, strand, beachclubrestaurant, zalen en verschillende watersportactiviteiten. Down Under is perfect gelegen aan de A12 bij Nieuwegein, beschikt over een groot eigen parkeerterrein en heeft alles in huis om een bedrijfsevenement tot een succes te maken! Neem contact op met ons salesteam om onze prachtige locatie te bezichtigen.

 

Meer informatie over het organiseren van een voorjaarsevent bij Down Under?

Voor meer informatie over het organiseren van een voorjaarsevent bij Down Under kan je altijd contact opnemen via 030 287 7777 of via het onderstaande contactformulier.

Bekijk onze maatregelen