Voorjaarsevent
bij Down Under

Het voorjaar is een prachtig moment om een bedrijfsevent te organiseren. Iedereen kijkt uit naar de eerste zonnestraaltjes van het jaar en aangename temperaturen.

Ongedwongen genieten van hapjes en drankjes, een diversiteit aan muziek en/of activiteiten op een toffe locatie aan het water.

Op een warme zonnige lentedag is het festivalterrein klaar voor een topdag. Gasten kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten, van archery tag tot beachvolleybal en van waterskiën tot een workshop cocktails shaken. Vanuit felgekleurde foodtrucks worden de lekkerste gerechten geserveerd en de band en dj zorgen voor een muzikale invulling van de dag! Zo mooi kan een dag in de lente zijn!

Iedereen kijk uit naar een gezellig moment met collega’s

Maak van jouw bedrijfsfeest of bedrijfsuitje iets speciaals. Zet medewerkers in het zonnetje en organiseer een goed gevuld programma met leuke activiteiten, goede muziek, lekker eten en drinken op een prachtige locatie aan het water.

Maak gebruik van onze multifunctionele locatie

Op zoek naar een toffe plek om samen te komen met collega’s of zakenrelaties. Of het nu gaat om een afdelingsuitje, business festival of een teambuilding activiteit, bij Down Under is er voor ieder wat wils. Door onze multifunctionele locatie is van alles mogelijk!

 • Wavesurfer
  Wavesurfer

  Wavesurfer

  De Wavesurfer is uniek in Nederland. Er zijn maar weinig plekken waar je kunt bodyboarden en indoor surfen. Op de Wavesurfer komt het water met een flinke snelheid omhoog waarop je kunt surfen.

  Lees meer
 • Serre
  Serre

  Serre

  De Serre heeft een aangrenzend terras met prachtig uitzicht op de Laagravense Plas. Zowel in de zomer als in de winter is het een heerlijke private room om samen te komen.

  Lees meer
 • Evenemententerrein
  Evenemententerrein

  Evenemententerrein

  Met de unieke ligging aan de Laagravense plas, aan de snelweg en aan de rand van Utrecht, is Down Under een centrale locatie voor jouw evenement.

  Lees meer

Locatie Down Under

Down Under is een multifunctionele locatie met een evenemententerrein, strand, beachclubrestaurant, zalen en verschillende watersportactiviteiten. Down Under is perfect gelegen aan de A12 bij Nieuwegein, beschikt over een groot eigen parkeerterrein en heeft alles in huis om een bedrijfsevenement tot een succes te maken! Neem contact op met ons salesteam om onze prachtige locatie te bezichtigen.

Plan jouw volgende activiteit bij Down Under

Van een spetterende wateractiviteit tot een familiedag of bedrijfsuitje. Alles is mogelijk bij Down Under.

LAAT JE ADVISEREN DOOR EEN VAN ONZE COLLEGA’S