Young Wakecamp by Ripstar

Deze zomer introduceert Ripstar weer splinternieuwe wakeboardcamps bij Down Under! Lekker 5 dagen lang kamperen naast de kabelbaan en elke ochtend twee uur lang het water op.

Iedereen van 12 tot en met 17 jaar is van harte welkom!

Wil jij leren wakeboarden of wil jij je wakeboard skills verbeteren? Neem dan deze zomer deel aan ons wakeboard kamp in samenwerking met Ripstar.

Iedere dag krijg je exclusief toegang tot de wakeboardbaan, daarbij krijgt iedereen twee uur les. Voor beginners is het de ideale plek om je eerste meters te maken, terwijl er voor de gevorderden een compleet park is met veel obstakels.

Naast het wakeboarden zijn er op het wakeboard kamp nog vele andere gave activiteiten te doen zoals de Wavesurfer, longboarden en we gaan een keer naar Jumpsquare in Nieuwegein. Iedereen tussen de 12 en 17 jaar oud is welkom!

  • 5 dagen bombol activiteiten
  • Geschikt voor kids van 12 t/m 17 jaar
  • Ideale kamp om te leren wakeboarden
  • 8 weken in de zomer

Tijdens deze camps beleef je de ultieme cable-rat lifestyle.

Down Under in Nieuwegein (Utrecht) is een unieke locatie voor watersport, recreatie en horeca! Van een geweldig cablepark tot een indoor surfen, strand, restaurant en beachclub. Een te gekke tijd gegarandeerd!

Lekker 5 dagen lang kamperen naast de kabelbaan en elke ochtend twee uur les

Naast wakeboarden gaan wij in de middagen veel andere gave activiteiten doen zoals wavesurfen, longboarden en ga maar door.

In de avond wordt er elke dag heerlijk voor je gekookt en is er een leuk avondprogramma.

Speciaal voor als je al iets ouder bent organiseren we midden in de zomer twee weken waar de minimumleeftijd ook iets hoger ligt. Ga je liever met mensen die net als jij al iets ouder zijn op vakantie? Dan zijn dit de geschikte weken voor jou.

Weken voor leeftijd 12 t/m 17

Binnenkort komen de nieuwe data voor volgend jaar online!

Week Prijs

Weken voor leeftijd 15 t/m 17

Volgende week komen de nieuwe data voor volgend jaar online!

Week Prijs

LAAT JE ADVISEREN DOOR EEN VAN ONZE COLLEGA’S

Zien we je in de zomer
bij Down Under?

Meld je dan nu aan voor de Ripstar Young Wakecamps en dan zien we jou binnenkort op de baan!