Wijnproeverij
bij Down Under

Geniet een middag lang van heerlijke wijnen, uitleg van een professionele wijnproever en gezelligheid met vrienden of collega’s tijdens onze wijnproeverij in Utrecht!

Down-Under-Summer-festival-Bedrijfsfeest-Personeelsfeest-Utrecht-14

Down-Under-Summer-festival-Bedrijfsfeest-Personeelsfeest-Utrecht-14

Dompel je onder in de wereld van wijn

We beginnen tijdens deze wijnproeverij bij het begin. Je leert welke druiven en wijnen de basis vormen van de wijnwereld. Tijdens deze wijnproeverij komen verschillende druivenrassen zoals chardonnay, sauvignon blanc, merlot of cabernet sauvignon voorbij. Welke kenmerkende eigenschappen hebben ze, zijn deze te herkennen en bij welke wijngebieden horen ze? Een vluchtige (mini)cursus wijnproeven.

De perfecte wijn-spijs combinatie

Sluit de middag af met een borrel of diner in het restaurant van Down Under. Op het terras heb je ’s zomers een prachtig uitzicht over de Laagravense plas en kun je proosten op een gezellige dag uit. Onze collega’s vertellen je graag welk gerecht perfect past bij jouw favoriete wijn.

Wijnproeven met collega’s

Is jullie vriendengroep een echte wijnclub of zit er een heuse wijnfanaat in jullie team? De wijnproeverij is een ontzettend leuke toevoeging aan een teamuitje of vriendendag.

  • Vrijgezellendag
    Vrijgezellendag

    Vrijgezellendag

    Organiseer een dag vol plezier die de bruid of bruidegom nooit zal vergeten! Ga wakeboarden, stap in een 4×4 terreinwagen of doe mee met een bierproeverij.

    Lees meer

LAAT JE ADVISEREN DOOR EEN VAN ONZE COLLEGA’S

Scheur over het water van ons cablepark

Scheur over het water van ons cablepark

Op het cablepark van Down Under, nabij Utrecht, kun je wakeboarden, kneeboarden, waterskiën en tuben.

Plan jouw wijnproeverij

Zin om te proosten op een gezellige middag vol nieuwe wijnkennis? Maak hieronder je reservering!