Winteractiviteiten
bij Down Under

Ieder seizoen is er bij Down Under genoeg te doen. Van sfeervol eten en drinken in het restaurant tot spetterende activiteiten. Het hele jaar door zit je bij Down Under goed!

Winter evenementOntdek Down Under in de winter

Ontdek Down Under in de winter

Beleef de warme en knusse sfeer van Down Under. Van diner tot complete borrel!

Een leuke dag vol winterse activiteiten

Ben je op zoek naar een actieve invulling voor een leuke actieve dag, familie uitje, vergaderbreak, afdelingsuitje of personeelsfeest? Dan ben je bij Down Under aan het juiste adres. In de winterperiode is er genoeg te doen! Van indoor surfen op de Wavesurfer tot scheuren door de modder in 4×4 terreinwagens en leerzame workshops!

Een leuke ervaring cadeau geven? Geef de Down Under cadeaukaart.

Alle landactiviteiten in de winter

 • VR Experience
  VR Experience

  VR Experience

  Zet de VR-bril op en stap in een compleet andere wereld! Met de spellen van Down Under combineer je spanning met teambuilding en plezier.

  Lees meer
 • Break-in Box
  Break-in Box

  Break-in Box

  Een spel waarbij goede samenwerking vereist. In de kist zit een mysterieus verhaal dat je met jouw team moet oplossen. Maar de eerste vraag is: hoe krijg je de kist eigenlijk open?

  Lees meer
 • Winterse spelen
  Winterse spelen

  Winterse spelen

  Tijdens de winterse spelen van Down Under ga je het in teams tegen elkaar opnemen. Welk team behaald de meeste punten en wordt de winnaar van dit leuke programma?

  Lees meer
 • Expeditie poolcirkel
  Expeditie poolcirkel

  Expeditie poolcirkel

  Bij de expeditie poolcirkel nemen teams het tegen elkaar op in drie winterse activiteiten. Na drie rondes wordt de finale gespeeld.

  Lees meer
 • Voetgolf
  Voetgolf

  Voetgolf

  Precisie is belangrijk. Deze geweldige activiteit is een combinatie van voetbal en golf en vindt plaats op de vernieuwde 9 holes baan van Down Under.

  Lees meer
 • Archery tag
  Archery tag

  Archery tag

  Probeer op je tegenstander en de target van het andere team te schieten, terwijl jij jezelf zo beschut mogelijk opstelt achter obstakels.

  Lees meer
 • 4×4 Terreinrijden
  4×4 Terreinrijden

  4×4 Terreinrijden

  Cross door de modder, voltooi het parcours en houd controle over de Landrover! Ervaar de sensatie van het rijden met een 4×4 offroad wagen op ons unieke terrein.

  Lees meer
 • Expeditie Down Under
  Expeditie Down Under

  Expeditie Down Under

  Wil je elkaar beter leren kennen tijdens sport en spel of is teambuilding een belangrijk onderdeel? Dan ben je bij Down Under aan het juiste adres.

  Lees meer

Alle indoor wateractiviteiten in de winter

 • Bodyboarden
  Bodyboarden

  Bodyboarden

  Trotseer de golven met je bodyboard! Een toffe wateractiviteit op de indoor wavesurfer. Superleuk voor jong en oud!

  Lees meer
 • Indoor surfen
  Indoor surfen

  Indoor surfen

  Indoor surfen is de perfecte activiteit voor een personeelsuitje, vrijgezellenfeest of gewoon gezellig met vrienden of familie.

  Lees meer

Alle workshops in de winter

 • Aboriginal schilderen
  Aboriginal schilderen

  Aboriginal schilderen

  In deze workshop gaan we samen een reis maken naar jouw kracht. We gaan deze kracht met stippeltjes op een doek zetten en gebruiken allerlei kleuren die je blij maken.

  Lees meer
 • Koe schilderen
  Koe schilderen

  Koe schilderen

  In deze workshop gaan jullie een papiermaché koe beschilderen van ongeveer 40cm hoog. Iedereen krijgt een paar kleuren acrylverf en kan hiermee aan de slag gaan.

  Lees meer
 • Shooting experience
  Shooting experience

  Shooting experience

  Bij de Shooting Experience maak je kennis met een aantal van de volgende schietactiviteiten: boogschieten, kruisboog schieten, luchtbuks schieten of blaaspijp schieten.

  Lees meer

Combineer een winterse activiteit met een bedrijfsevenement of uitje.

Bedrijfsuitje, eindejaarsfeest, nieuwjaarsreceptie of afdelingsborrel: onze (sportieve) activiteiten zijn te combineren binnen een arrangement naar keuze.

 • Winter Foodfestival
  Winter Foodfestival

  Winter Foodfestival

  Vier de koude winterdagen samen met collega’s, relaties of medewerkers tijdens een sfeervol winter foodfestival. Winters genieten onger het genot van een borrel, luxe hapjes, winterbarbecue en glühwein.

  Lees meer
 • Bedrijfsuitje
  Bedrijfsuitje

  Bedrijfsuitje

  Organiseer een bedrijfsuitje op onze toplocatie in Nieuwegein! Ga 4×4 rijden met collega’s, volg een van onze workshops, stap op de waterski’s en sluit de dag af in de beachclub outback.

  Lees meer
 • Eindejaars- & nieuwjaarsborrel
  Eindejaars- & nieuwjaarsborrel

  Eindejaars- & nieuwjaarsborrel

  De wintermaanden bij Down Under staan in het teken van winterse sferen, samen genieten, culinaire verrassingen en een sfeervolle decoratie.

  Lees meer

LAAT JE ADVISEREN DOOR EEN VAN ONZE COLLEGA’S