Winterse spelen
in Utrecht

Tijdens de winterse spelen van Down Under ga je het in teams tegen elkaar opnemen. Welk team behaald de meeste punten en wordt de winnaar van dit leuke programma?

Winter evenementOntdek Down Under in de winter

Ontdek Down Under in de winter

Beleef de warme en knusse sfeer van Down Under. Van diner tot complete borrel!

De winterse spelen bestaan uit de onderdelen:

  • Klask
  • Laserpoint shooting
  • IJshockey sjoelen

Klask

Klask is onweerstaanbaar met zijn dynamische combinatie van snelle actie, behendigheid en tactiek! Klask is niet alleen verschrikkelijk leuk om te spelen, je moet er ook tactisch inzicht en snelle handen en hersenen voor hebben.

Denk je dat je snel genoeg bent en een geweldige oog-handcoördinatie hebt? Of wil je stug verdedigen, je tegenstander uit zijn tent lokken en op het juiste moment terugslaan? Het magnetische spelmechanisme van Klask is uniek en uitdagend voor jong en oud.

Laser Point Shooting

‘Laser Point Shooting’ is een systeem dat een totaal nieuwe mogelijkheid biedt tot schieten tijdens welke bijeenkomst dan ook. Middels een draadloze verbinding tussen het wapen, de doelen en de ontvanger kunnen er verschillende spelvormen gespeeld worden. Het systeem is zeer gebruiksvriendelijk.

Je hebt de keuze uit twee spelvormen: reactie schieten en van 501 naar 0 schieten met zo min mogelijk schoten. Omdat het korte schietseries zijn, kunnen er veel mensen deelnemen aan deze leuke en uitdagende schietactiviteit.

IJshockey sjoelen

Het nieuwe sjoelen! Bij dit spel is het de bedoeling om zo snel mogelijk je eigen speelhelft vrij te spelen van sjoelpucks. In het midden van het speelveld zit een balkje van hout met daarin een gat waar de stenen doorheen geschoten moeten worden. Het schieten gebeurt door middel van een elastiek wat op beide speelhelften gespannen is.

Degene die als eerste zijn of haar speelhelft vrij heeft van stenen wint!!
Een goede oog en hand coördinatie zijn van belang bij dit snelle en uitdagende spel!

Veelgestelde vragen over Winterse Spelen

  • Hoe lang van tevoren moet ik aanwezig zijn?
    We vragen je minimaal 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn.
  • Is reserveren voor activiteiten verplicht?

Sluit deze winterse spelen af met een feestelijke borrel of smakelijk diner

Om een complete dag te maken die tot in de puntjes is verzorgd, kun je de activiteit afsluiten met een borrel, lunch of diner. Geniet van het heerlijke zonnetje op ons terras, ervaar de aangename sfeer in onze beachclub of huur de serre af voor een besloten gezelschap.

LAAT JE ADVISEREN DOOR EEN VAN ONZE COLLEGA’S

Plan jouw winterse spelen

Wil je jouw reservering maken of heb je een vraag over deze activiteit en de mogelijkheden? Laat het ons hieronder weten!