Direct solliciteren

Ben je twee keer per week beschikbaar, minimaal 16 jaar én ben je enthousiast over Down Under? Vul dan het formulier in en solliciteer! See you @ Down Under

Foto van jezelf (Max. 1 MB)

Lees hier ons Privacy Statement
Ik ga akkoord dat BHG mijn sollicitatiegegevens maximaal 1 jaar mag bewarenIk ga niet akkoord dat BHG mijn sollicitatiegegevens maximaal 1 jaar mag bewaren


 

Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega’s!

Wil jij werken op één van de leukste horeca locaties van Midden-Nederland? Dan is dit je kans! Wij zijn namelijk op zoek naar leuke jongens en meiden die ons team komen versterken. Voor zowel horeca- als recreatiewerkzaamheden zijn we op zoek naar jou! Je kan helpen in de bediening, in de keuken, achter de receptie of als begeleider van onze activiteiten.

Over Down Under

Down Under in Nieuwegein is met recht uniek in Nederland. Horeca, vergaderzalen, watersport, (in- en outdoor) activiteiten én strand in het midden van het land. In 2018 is Down Under uitgeroepen tot beste terras van provincie Utrecht. Down Under is the place to be voor fun, (bedrijfs)feesten, evenementen, teamuitjes en familiedagen. Down Under is gelegen aan de Laagravenseplas, vlak aan de A12 bij Nieuwegein/Houten (Utrecht).

Wij bieden je een leuke, afwisselende (bij)baan in een dynamische werkomgeving, binnen een gezellig team waar inzet en mening worden gewaardeerd. Down Under is onderdeel van BHG, een groeiend bedrijf waar mensen met talent en inzet worden beloond.