Schiet raak
tijdens archery tag

Twee bloedfanatieke teams en een spectaculaire strijd: dat is archery tag bij Down Under in Nieuwegein. Probeer op je tegenstander en de target van het andere team te schieten, terwijl jij jezelf zo beschut mogelijk opstelt achter obstakels.

Raak je target

Dit competitieve spel wordt gespeeld met speciale pijlen. Doordat deze getipt zijn met schuim, is er geen kans op pijn of blauwe plekken. Archery tag is een alternatief voor paintball. Het is een uitdagende activiteit voor teamuitjes, vrijgezellenfeesten of een familiedag.

Teamwork

Twee teams strijden op het speelveld door op elkaar en op de targets van het andere team te schieten. Ondertussen zorg je er met behulp van obstakels voor dat je goed beschut bent, zodat je zelf niet geraakt wordt. Je bent tijdens het spel continu in beweging en draagt een full-facemasker om je gezicht te beschermen. Tactiek en behendigheid zijn belangrijk, maar samenwerking en plezier staan voorop!

Ga de strijd aan met pijl en boog en schakel samen met je team de tegenstander uit. Ben jij klaar voor teamwork, spanning en adrenaline, maar wil je geen blauwe plekken? Dan is Archery Tag dé activiteit voor jou. Archery tag is een leuke en 100% veilige activiteit. Daarom mag je al vanaf 12 jaar meedoen. Beleef een spannende, competitieve dag om nooit te vergeten en ga met jouw team de strijd aan!

Tarieven

Prijs
Vanaf 12 jaar: € 29,50 p.p.
Het spel wordt gespeeld met minimaal 15 personen.

Veelgestelde vragen over archery tag

 • Is Archery Tag het hele jaar door te boeken?
  Jazeker!
 • Is Archery Tag veilig?

  Natuurlijk! De pijlen hebben een zachte schuimlaag waardoor ze geen pijn doen en iedereen draagt een masker om het gezicht te beschermen.

 • Mogen kinderen ook Archery Tag spelen?

  Alle kinderen vanaf 12 jaar mogen Archery Tag spelen. Jongere kinderen kunnen bij ons bijvoorbeeld tuben, bodyboarden of een potje voetgolf spelen. Sinds kort kunnen kids vanaf 8 jaar ook paintballen.

 • Hoe lang van tevoren moet ik aanwezig zijn?

  We vragen je minimaal 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn.

 • Is reserveren voor activiteiten verplicht?

Proost op de winnaar in ons restaurant

Sluit je fanatieke strijd af met een gezellige borrel, heerlijke lunch of uitgebreid diner in het restaurant van Down Under. Op ons terras kun je ’s zomers in het zonnetje nagenieten en de Serre is perfect voor besloten groepen.

LAAT JE ADVISEREN DOOR EEN VAN ONZE COLLEGA’S

Ben jij klaar voor Archery Tag?

Maak hieronder een reservering voor jouw battle!