Spectaculair vrijgezellenfeest met actieve twist

Spectaculair vrijgezellenfeest met actieve twist

Organiseer een dag vol plezier je nooit zal vergeten! Ga wakeboarden, stap in een 4×4 terreinwagen of doe mee met een bierproeverij.

De leukste activiteiten voor een vrijgezellendag op een rijtje

Wil je een vrijgezellenfeest organiseren? Dan ben je bij Down Under aan het juiste adres. De verschillende programma’s en activiteiten worden uitgevoerd onder begeleiding van professionele instructeurs.

Activiteiten bij Down Under

 • Voetgolf
  Voetgolf

  Voetgolf

  Precisie is belangrijk. Deze geweldige activiteit is een combinatie van voetbal en golf en vindt plaats op de vernieuwde 9 holes baan van Down Under.

  Lees meer
 • Cocktails maken
  Cocktails maken

  Cocktails maken

  Move, shake, drink and enjoy! Onze bartender laat je op plezierige wijze kennis maken met alle in’s en out’s van cocktails.

  Lees meer
 • Waterskiën
  Waterskiën

  Waterskiën

  Een activiteit vol uitdaging en plezier. De obstakels op de baan maken het ook voor pro’s een challenge.

  Lees meer
 • Archery tag
  Archery tag

  Archery tag

  Probeer op je tegenstander en de target van het andere team te schieten, terwijl jij jezelf zo beschut mogelijk opstelt achter obstakels.

  Lees meer
 • Bodyboarden
  Bodyboarden

  Bodyboarden

  Trotseer de golven met je bodyboard! Een toffe wateractiviteit op de indoor wavesurfer. Superleuk voor jong en oud!

  Lees meer
 • Bierproeverij
  Bierproeverij

  Bierproeverij

  Wil je alles leren over het onderscheid tussen dubbel en tripel of heb je gewoon zin in een gezellige middag met vrienden?

  Lees meer
 • Indoor surfen
  Indoor surfen

  Indoor surfen

  Indoor surfen is de perfecte activiteit voor een personeelsuitje, vrijgezellenfeest of gewoon gezellig met vrienden of familie.

  Lees meer
 • 4×4 Terreinrijden
  4×4 Terreinrijden

  4×4 Terreinrijden

  Cross door de modder, voltooi het parcours en houd controle over de Landrover! Ervaar de sensatie van het rijden met een 4×4 offroad wagen op ons unieke terrein.

  Lees meer

COMBINEER EEN VRIJGEZELLENUITJE MET EEN BORREL OF DINER

Bij Down Under is er voor ieder wat wils. Door ons grote aanbod van activiteiten kunnen wij altijd invulling geven aan jouw wensen. Sluit de dag af in het restaurant of op het terras.

 • Restaurant
  Restaurant

  Restaurant

  Het restaurant van beachclub Down Under is een prachtige locatie aan het water, een heerlijke plek voor een lunch of diner aan de rand van Utrecht.

  Lees meer
 • Serre
  Serre

  Serre

  De Serre heeft een aangrenzend terras met prachtig uitzicht op de Laagravense Plas. Zowel in de zomer als in de winter is het een heerlijke private room om samen te komen.

  Lees meer
 • Beachclub Bar
  Beachclub Bar

  Beachclub Bar

  Bedrijfsfeest, jubileum, verjaardag of gewoon zin om een spetterend feest te geven? De Beachclub van Down Under biedt ruimte voor jouw event!

  Lees meer

LAAT JE ADVISEREN DOOR EEN VAN ONZE COLLEGA’S

Plan jouw vrijgezellendag

Wil je een onvergetelijke dag bezorgen aan de bruid(egeom)? Vul in onderstaand formulier jouw wensen in en we nemen contact met je op!